Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 08.00 - 23.00
Gem
  
Google
Sådan kan du opleve Journey Cambodia
fra 26,00 $
Flere oplysninger
fra 47,00 $
Flere oplysninger
fra 112,00 $
Flere oplysninger
fra 18,00 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (3.191)
Filtrer anmeldelser
3.191 resultater
Medlemsvurdering
2.986
171
25
6
3
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
2.986
171
25
6
3
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 3.191 anmeldelser
Anmeldt d. 30. december 2019

Takket være vores guide Saroun flaskede alt sig på vores intense heldagstur til syv templer med Angkor Wat og Bayon som de to højdepunkter. God og vidende guide som valgte en rute, hvor vi undgik køer og sluttede turen blandt de heldige, der så solnedgangen fra toppen af det højest beliggende tempel i området.

Dato for oplevelse: december 2019
Tak, JohnJensen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Inspiration686200, Sales Supervisor hos Journey Cambodia, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 8. januar 2020
Google Oversæt

Dear John,

Warm greetings from Journey Cambodia Siem Reap Angkor!

We Journey Cambodia team was more than happy to hear that you were satisfied with our service and find the value of this tour that leads Mr. Saroun, especially you learned with him about the history of the temple and Cambodia to make you get more knowledge and the wonderful experience from your trip unforgettable.

On behalf of the Journey Cambodia team, we have a strong commitment to maintaining the high standard services for all customers who travel with us.

Hopefully, we have an opportunity to serving on your return trip to Cambodia.

Best regards,
Kunthea (Ms.Tear)
info@journeycambodia.com
(+855)12334657

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 28. november 2019 fra mobile enheder

Savoun er med sin energi og viden en fantastisk guide til en heldagstur til Angkor templerne. Derudover en super fotograf, hvilket er mine gode minder fra dagen. Som solo rejsende virkelig noget jeg værdsætter.
Templerne er ubeskrivelige smukke og med Savouns viden og fortællinger om legender og landets historie, går dagen simpelthen op i en højere enhed.
Jeg giver Journey Cambodia og Savoun mine varmeste anbefalinger.

Tak, Roselinda16
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Inspiration686200, Sales Supervisor hos Journey Cambodia, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 12. december 2019
Google Oversæt

Dear Rose,

Warm greetings from Journey Cambodia Siem Reap Angkor!

We are delighted to know that you enjoyed our services on your recent trip to Siem Reap, and satisfied with Mr. Savoun.

By the way, thank you again for your feedback provides help tourist understand how we will be able to adopt tours according to their interest and request. On behalf of the Journey Cambodia team, we have a strong commitment to maintaining the high standard services for all customers who travel with us.

We hope you will consider us again on your future trip to Siem Reap.

Best regards,

Kunthea (Ms.Tear)
info@journeycambodia.com
(+855)12334657

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 24. april 2019 fra mobile enheder

Turen til Angkor Wat sammen med Mr Bun var fantastisk. Vi var en gruppe på 6 hvilket var helt perfekt. De sidste blev hentet kl. 4.20, og det var planlagt så vi nogle af de første der fik billetter og de bedste pladser til solopgangen. Og det gjorde vi! Der var masser tid til at gå rundt og nyde det hele. Mr Bun var super dygtige, velvidende og sjov. Så turen kunne kun være god! Kan helt sikkert anbefales!

Dato for oplevelse: april 2019
Tak, idafhitz
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 3. februar 2019

Super god guide Mr. Pireak. Det eneste der kunne have gjort turen bedre var at der ret faktisk kom en solopgang. Denne morgen valgte solen ikke at stå op, men vi havde en fantastisk tur alligevel.

Dato for oplevelse: januar 2019
Tak, Dorte J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Inspiration686200, Sales Consultant hos Journey Cambodia, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. februar 2019
Google Oversæt

Dear Jensen,

Warm greeting from Journey Cambodia Siem Reap Angkor!

Thank you so much for choosing Journey Cambodia services for your holiday in Siem Reap, We are more than happy to read that you enjoy your trip and satisfied with Mr. Pireak especially learned with him about the history of Angkor and Cambodia to make you get more knowledge and experience from your trip in Siem Reap.

On behalf of Journey Cambodia team, we have a strong commitment to maintaining the high standard services for all customers who travel with us.

We are here waiting to see you on your future trip to Siem Reap Cambodia.

Best regards,
Kunthea (Ms.Tear)
info@journeycambodia.com
(+855)12334657

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 15. april 2018 fra mobile enheder

Templerne man ser er rigtig flotte og spændende, men ingen wow-effekt her. At kalde det verdens 7 vidunder er en overvurdering synes jeg.
Derudover er stedet allerede for turistet, selv da vi kom kl 5 var der sort af mennesker, det tager meget af charmen og det autentiske, desværre. (Og så er der sælgere og børn der konstant kommer til en..)

Selve turen vi havde booket var ikke noget for os. Vi havde læst anmeldelserne om at man fik mest ud af at booke med guide - men vi så præcis det samme som forventet og så var han meget religiøs og dygtig til at fortælle en masse - det fandt bare ikke i vores smag. Turen tog 8 timer, 7 af dem fortæller guiden om alt muligt - intet tidspunkt til bare at gå rundt og se og opleve selv. Jeg ville hellere have booket uden guide :-)
Aircondition i bilen.... tjaaaa virkede ikke helt på den varme dag, heldigvis fik man massere vand. Indgangen er på 37 dollars, på egen regning, og frokost er også på egen regning, hvilket jeg synes er lidt småligt ikke bare er med i prisen.

Angkor Wat, bayon og de andre templer ér smukke, og skønt at have set - men manglede klart wow effekten og følelsen af at det var 8 timer værd :-)

Tak, rikkea2016
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser