Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“awesome...”
Anmeldelse af Amansara

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 4 websites mere!
Amansara
Vurderet som nr. 96 ud af 373 hoteller i Siem Reap
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 10. februar 2013
Google Oversæt

Værelsestip: choose a pool suite
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Januar 2013, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, RCBLHKG
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (373)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

215-219 af 373 anmeldelser

Anmeldt 4. februar 2013
Google Oversæt

Værelsestip: Pool suites are divine!
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Januar 2013, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, misselaneyous
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. februar 2013
Google Oversæt

Værelsestip: A pool villa is helpful, due it becomes really hot during the day, and a little refresh in our pool...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Januar 2013, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Rudolf V
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. januar 2013 fra mobile enheder
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2013
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Tennek
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. januar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
4  Tak, 6ContinentsNCounting
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Siem Reap
0,1 km væk
Raffles Grand Hotel d'Angkor
0,8 km væk
Belmond La Résidence d'Angkor
1,1 km væk
Park Hyatt Siem Reap
Park Hyatt Siem Reap
Nr. 50 af 373 i Siem Reap
1.420 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
3,2 km væk
Anantara Angkor Resort
Anantara Angkor Resort
Nr. 29 af 373 i Siem Reap
777 anmeldelser
0,4 km væk
Heritage Suites Hotel
Heritage Suites Hotel
Nr. 43 af 373 i Siem Reap
1.356 anmeldelser
2,2 km væk
Shintana Saya Residence
Shintana Saya Residence
Nr. 1 af 373 i Siem Reap
347 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Amansara? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Amansara

Adresse: | Road to Angkor, Siem Reap, Cambodja
Beliggenhed: Cambodja > Siem Reap Province > Siem Reap
Faciliteter:
Restaurant Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 10 bedste feriestedshotel i Siem Reap
Nr. 16 romantisk hotel i Siem Reap
Nr. 27 familiehotel i Siem Reap
Nr. 74 luksushotel i Siem Reap
Prisområde: 10.456 kr.-14.162 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:5 stjerner — Amansara 5*
Antal værelser: 12
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med TripOnline SA, så du med ro i sindet kan reservere på Amansara. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Amansara Siem Reap
Amansara Hotel Siem Reap

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering