Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“A delightful soft landing in Cambodia”
Anmeldelse af Neth Socheata Hotel

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 8 websites mere!
Neth Socheata Hotel
Vurderet som nr. 101 ud af 521 B&B'er/kroer i Siem Reap
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 30. januar 2013
Google Oversæt

Værelsestip: We had two rooms: one double, one twin. Both were excellent, with a window, door opening to a tiny i...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Januar 2013, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Claire B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (190)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

105-109 af 190 anmeldelser

Anmeldt 6. januar 2013
Google Oversæt

Værelsestip: Higher floors are more quiet and less mosquitos I guess. but there's no elevator.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Januar 2013, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Agnes Y
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. november 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Ask for a room on a lower floor if you have a lot of luggage or hate stairs
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Oktober 2012, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, sakura27
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Ones with balconies are kind of leaky so take longer to cool off. But the others don't have wind...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juli 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Traveller2984
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Gill B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Siem Reap
0,7 km væk
Siem Reap Riverside
Siem Reap Riverside
Nr. 174 af 378 i Siem Reap
251 anmeldelser
0 km væk
1920 Hotel
1920 Hotel
Nr. 23 af 378 i Siem Reap
144 anmeldelser
0,3 km væk
Reaksmey Chanreas Hotel
Reaksmey Chanreas Hotel
Nr. 196 af 378 i Siem Reap
180 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0,2 km væk
Grand River Angkor Hotel
Grand River Angkor Hotel
Nr. 112 af 378 i Siem Reap
304 anmeldelser
0,1 km væk
Steung Siemreap Thmey Hotel
Steung Siemreap Thmey Hotel
Nr. 104 af 378 i Siem Reap
939 anmeldelser
0,5 km væk
Angkor Ry Boutique
Angkor Ry Boutique
Nr. 77 af 521 i Siem Reap
50 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Neth Socheata Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Neth Socheata Hotel

Adresse: # 284, 2 Thnou Street | directly opposite the Old Market, Siem Reap, Cambodja
Beliggenhed: Cambodja > Siem Reap Province > Siem Reap
Faciliteter:
Bar/lounge Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Restaurant Roomservice
Hotelstil:
Vurderet som nr. 101 ud af 521 B&B'er / kroer i Siem Reap
Prisområde: 165 kr.-287 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Neth Socheata Hotel 3*
Antal værelser: 22
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, Expedia, Hotels.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Neth Socheata Hotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Neth Socheata Hotel Siem Reap

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering