Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
9 personer kigger på dette hotel
MGallery
149 US$
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 11.02.23
Book nu, betal under opholdet
Booking.com
134 US$
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 12.02.23
ZenHotels.com
123 US$
Se tilbud
Expedia.com134 US$
Hotels.com134 US$
Travelocity134 US$
Vis 19 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (4.472)
Filtrer anmeldelser
4.472 resultater
Medlemsvurdering
3.177
795
247
121
132
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
3.177
795
247
121
132
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 4.472 anmeldelser
Anmeldt d. 19. marts 2019 fra mobile enheder

God betjening lige fra starten til det sidste. Venlige personale. Super rent. Flere spise muligheder i hotellet. Fitness og helse spa gør hotellet til godt afslappelsessted. Skønnest udsigt fra tagterrassen. Her soler du, spiser, nyder solnedgangen og drinks om aftnen og kigge på flotte udsigt. Stærkt anbefales

Dato for ophold: marts 2019
Tak, ErikaBaadh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
TheCanvas116656, General Manager hos The Canvas Hotel Dubai - MGallery Hotel Collection, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. marts 2019
Google Oversæt

Dear ErikaBaadh,

Thank you for sharing your feedback after your stay with us at The Canvas Hotel MGallery by Sofitel.

We really appreciate your feedback which will assist us to continuously strive to improve our services and facilities. It is our goal to achieve the highest standards of service we could offer to our guests and it is always rewarding for my team to learn that we have met your satisfactions.

We hope you have the opportunity of staying with us in the near future, trusting that we would continually provide you with the best services and personalized care at all times.

With best regards,
Mirco Iada
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 23. januar 2018 fra mobile enheder

Hvor skal jeg starte ?

1. Hotellets medarbejder - ligefra folkene bag receptionen til rengøringsfolkene til kokkene! FANTASTISK OG FREMRAGENDE SERVICE! De var behjælpelig hvis der var det mindste. Søde, venlige og tålmodige personalemedlemmer. Min kone blev syg på et tidspunkt og de reagerede hurigt ved at ringe til lægen som selv kom på hotellet med Sygeplejersk og gav medicin. Yderst dejlig service så undgår man selv at tage på hospitalet

2. Ved receptionen sidder der en mand ved navn Hafiz. Han er manden der kan give dig forskellige aktiviteter ( safari tur, bådtur, quadbike osv) til en fair pris. Tal med ham - et utrolig venlig og sympatisk mand

3. Lokationen. Ved første øjekast tror man at melia hotel er på et øde sted - MEN! En gåtur på mindre end 5 min i alle retninger og du ser supermarkedet, resturanter, hæveautomater osv!

4. Brug shuttlebus mod metrostationen! Herfra kan du kører i alle retninger. Mod Dubai Mall, burj khilafah, Marina walk osv! Det vil koste 5-15 dirham! En taxatur kan snildt ramme 30-60 dirham!

5. Tak melia for en fantastisk ophold

Dato for ophold: januar 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Abdul R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Tamara E, Guest Relations Manager hos The Canvas Hotel Dubai - MGallery Hotel Collection, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. januar 2018
Google Oversæt

Dear Abdul R,

Thank you fir sharing with us and TripAdvisor such an extensive and positive review about your recent stay in Melia Dubai!

We are very proud to read that you enjoyed every single aspect of our hotel and that we succeeded on exceeding your expectations!

It will be a real pleasure to receive your visit again.

Kind regards,

Guest Experience

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 19. juli 2016

Melia Dubai Hotel er et flot og velholdt hotel, dog ligger det i et ødet område der er under udvikling. Hotellet har en fin morgenmadsbuffet og ligeledes en god rooftop-pool, hvor man kan nyde den gode udsigt. Hotellet er flot dekoreret og ligeledes store værelser. Roomservicen var god og vi havde samtidigt lounge adgang, hvor man kunne nyde gratis drikkevarer samt små snacks og kager. Alt i alt var hotellet en god oplevelse, dog trækker placeringen ned.

Dato for ophold: august 2015
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Anul12356
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
MeliaDubai, Manager hos The Canvas Hotel Dubai - MGallery Hotel Collection, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. juli 2016

Kære Gæst,
Tak for at tage sig tid til at indsende din bedømmelse. Vi sætter pris på din positive feedback.
Vi er glade for at vide om din samlede oplevelse med os, og at du beundrede udformningen af vores hotel.
Det er også godt at vide, at du nød morgenbuffet på Azalya restaurant og niveau lounge på 7. etage.
Med hensyn til placering, er Meliá Dubai ligger tæt på Dubai Museum og Dubai Creek, er hotellet perfekt beliggende inden for en kort rækkevidde til Dubais største shopping og kommercielle distrikter som den ikoniske Burj Khalifa.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen i den nærmeste fremtid!
Venlig hilsen,
Julia Arambam
Guest Experience Department

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 1. februar 2015

fantastisk hotel, fremragende service, super hjælpsom personale, dejlige værelser, utrolig lækker tagterrasse, rigtig god rengøring, fremragende morgenbuffet.
kommer helt sikkert tilbage til dette hotel

Dato for ophold: december 2014
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, plguldmann
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Mirco I, General Manager hos The Canvas Hotel Dubai - MGallery Hotel Collection, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. oktober 2018
Google Oversæt

Dear Valued Guest,

Thank you for sharing your feedback after your stay with us at The Canvas Hotel MGallery by Sofitel.

We really appreciate your feedback which will assist us to continuously strive to improve our services and facilities. It is our goal to achieve the highest standards of service we could offer to our guests and it is always rewarding for my team to learn that we have met your satisfactions.

Since October 1st 2018, the hotel has now became The Canvas MGallery by Sofitel. We hope to have the opportunity to welcome you in our rebranded property in order to create memorable experience for you.

Best regards,

Mirco IADA
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 11. august 2014

Et super dejligt hotel med et rigtig venligt personale dejlig værelse. Personalet er meget behjælpsomt alle ønsker blev opfyldt der er gratis kaffe og små kager i sofagruppen i reception restauranten er også rigtig god. Med et personale der står på pinde for. Gæsterne. Til den gamle guld suk marked koster det ca tredive kroner med taxi. Vi kan kun anbefale hotellet som blev os anvist af Risskov rejser

Dato for ophold: august 2014
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værelser
    • Service
Tak, blaasol
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
GexDubai, Manager hos The Canvas Hotel Dubai - MGallery Hotel Collection, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 13. august 2014
Google Oversæt

Dear Guest,
Thank you for choosing Meliá Dubai for your stay and writing your feedback on the web site.
We appreciate your comments and it is a pleasure to know that our staff, guest room and the hotel facilities were up to your needs and expectations.
We hope to welcome you again in the near future,
Best regards,
Ekaterina Matvienko
Guest Experience Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser