Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Ramada Jumeirah(Dubai)(Meget for pengene!)
99 $
58 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis parkering
  • Pool
Shangri-La Hotel, Dubai(Dubai)(Meget for pengene!)
Gratis afbestilling indtil d. 05/08
Book nu, betal under opholdet
201 $
157 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Sofitel Dubai Jumeirah Beach(Dubai)(Meget for pengene!)
206 $
134 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Besparelsesbesked! 11 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 11 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 151 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

JA Ocean View Hotel(Dubai)(Meget for pengene!)
113 $
106 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Coral Dubai Al Barsha Hotel(Dubai)(Meget for pengene!)
Gratis afbestilling indtil d. 05/08
Book nu, betal under opholdet
71 $
62 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Besparelsesbesked! 11 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 11 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 70 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

Hilton Dubai The Walk(Dubai)(Meget for pengene!)
141 $
120 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis parkering
  • Pool
Besparelsesbesked! 13 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 13 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 138 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

Hilton Dubai Jumeirah(Dubai)(Meget for pengene!)
135 $
107 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis parkering
  • Pool
Besparelsesbesked! 29 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 29 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 150 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa(Dubai)(Meget for pengene!)
199 $
182 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Gratis afbestilling indtil d. 01/08
Book nu, betal under opholdet
1.651 $
252 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Atlantis, The Palm(Dubai)
Gratis afbestilling indtil d. 01/08
465 $
399 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis parkering
  • Pool
Anmeldelser (7.048)
Filtrer anmeldelser
7.048 resultater
Medlemsvurdering
5.249
1.394
280
77
48
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
5.249
1.394
280
77
48
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 7.048 anmeldelser
Anmeldt for 20. februar 2017

Lækkert hotel med ansatte der altid var smilende og hjælpsomme.
restauranterne i lobbyen er bestemt et besøg værd hvis man ikke gider bevæge sig ret langt.
lidt ærgerligt at man ikke må have børn med i det udendørs bar område her er min. alder 21 år.
fitness center er meget veludstyret taget i betragtning af det er et hotel.

  • Overnattede: februar 2017, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Mövenpick Hotels & Resorts
1  Tak, ktasko_239002
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Ibn Battuta Gat... H, General Manager hos Movenpick Ibn Battuta Gate Hotel Dubai, svarede på denne anmeldelseSvarede 6. marts 2017
Google Oversæt

Dear Guest,

Please allow me to respond in English.

Thank you for leaving your excellent review on TripAdvisor from recent stay at Mövenpick Hotel Ibn Battuta Gate.

I was pleased to read that our team was able to make your stay as comfortable as possible and that you thoroughly enjoyed your stay with us. Please rest assured, I will personally be sharing your comments with the entire team.

Again, thank you and we look forward to welcome you back in the near future.

Best regards,

Paul Papanicolaou
Interim General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 15. december 2016

Alt er stort og flot,
personalet søde og venlige,
morgenmaden er overdådig og intet mangler,
tagpoolen er ren og velholdt,
værelserne rene og velholdt,
dette skal bare opleves, alt på hotellet er bare gennemført og smukt

  • Overnattede: november 2016, rejste med venner
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, JanDanmark
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Ibn Battuta Gat... H, General Manager hos Movenpick Ibn Battuta Gate Hotel Dubai, svarede på denne anmeldelseSvarede 19. december 2016
Google Oversæt

Dear Mr. Jan,

Thank you for sharing your review following your stay at Mövenpick Hotel Ibn Battuta Gate.
I was pleased to read that you enjoyed your experience with us, mentioning in particular the hotel architecture, breakfast buffet in Mistral restaurant, rooftop pool, cleanliness of the room, as well as the level of service extended from our employees.
Once again, thank you for the five-star rating and we hope to have the opportunity of welcoming you back soon.

Best regards,
Robert Barker
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 18. juli 2016

Et meget flot og velholdt hotel med god beliggenhed. Hotellet ligger lige overfor Ibn Battuta Mall, der er et stort center med et væld af butikker og restauranter. Derudover ligger Dubai Metroen 200 meter væk, hvilket gør det nemt at bruge offentlig transport i Dubai. Slutteligt er det værd at nævne den uovertrufne morgenmadsbuffet der overgår de fleste hoteller i verden. Alt i alt et fremragende hotel lidt udenfor centrum.

  • Overnattede: august 2015, rejste med venner
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
2  Tak, anulanv
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Ibn Battuta Gat... H, General Manager hos Movenpick Ibn Battuta Gate Hotel Dubai, svarede på denne anmeldelseSvarede 19. juli 2016
Google Oversæt

Dear Guest,

Thank you for choosing Movenpick Hotel Ibn Battuta Gate for your recent stay in Dubai.

I was extremely pleased to read how much you enjoyed your experience with us. I was happy to learn that the hotel location within walking distance to Ibn Battuta Mall as well as metro station and the buffet breakfast were to your liking.

Thank you once again for your valuable feedback and we certainly look forward to welcoming you back soon.

Best regards,
Robert Barker
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 10. juli 2016

Lige fra man ankommer, føler man sig velkommen og godt behandlet. Dørmændene står klar og smilende døgnet rundt, personalet i receptionen er venlige og imødekommende og portien er altid hjælpsom med arrangere ture eller bestille taxi.
Hotellet har en imponerende stor og ovenud smuk hall, hvor man straks hensættes til 1000 og én nats eventyr. Herfra er der adgang til flere dejlige restauranter, udendørs bar m.m.
Værelserne er store og flotte, med behagelige møbler, stort TV, kaffemaskine, minibar og der er hele tiden kildevand til rådighed. Sengene er store og meget behagelige. Badeværelserne er store og velfungerende, med store brusekabiner, badekar og alle toiletartikler til rådighed. Overalt på hotellet er der rent og meget skinnende.
Morgenmaden består af en buffet, større og mere imponerende end vi før har oplevet. Kokke tilbereder æg efter ønske, pandekager bages løbende, og alt er friskt og meget velsmagende. Specielt skal fremhæves, at der også er en lille afdeling med glutenfri brød og kager, samt at kokkene endda bagte glutenfri pandekager hver morgen specielt til vores datter. Det var så fantastisk :-)
På hotellets øverste etage ligger en stor og dejlig pool, hvor der er solvogne og betjening. Er man mere til strand, kører der flere gange daglig en shuttle-bus til hotellets beach-club på "The Palm", hvor der både er pool, strand, solvogne, håndklæder, restaurant, servering - og ikke mindst den flotteste udsigt over Dubai !! Et helt igennem skønt sted !
Hotellet ligger overfor en stort og imponerende shopping mall, hvor der er nem adgang til hurtige og lette måltider. Metroen ligger 5 minutters gang fra hotellet, og kører til Dubai centrum på 10-15 minutter. Alt er nemt at komme til, og alligevel ligger hotellet roligt og tilbagetrukket fra byens puls og larm.
Dette hotel kan i dén grad anbefales - uanset om man kommer som par eller familie !!

  • Overnattede: februar 2016, rejste med familie
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, chrwan2016
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Ibn Battuta Gat... H, General Manager hos Movenpick Ibn Battuta Gate Hotel Dubai, svarede på denne anmeldelseSvarede 14. juli 2016
Google Oversæt

Dear Guest,

Thank you for taking the time to post your detailed review following your recent stay at Mövenpick Hotel Ibn Battuta Gate.
It gave me great pleasure to read how much you enjoyed your experience with us. Thank you for sharing many positive comments; mentioning in particular the level of service provided by our team, the interior of the hotel, the buffet breakfast at Mistral restaurant and the hotel location within walking distance to the metro station as well as Ibn Battuta Mall. Please rest assured that I have personally shared your kind words with the entire team who are equally happy to hear the same.
Thank you once again for your valuable feedback and we certainly look forward to welcoming you back soon.

Best regards,
Robert Barker
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 27. september 2014

En helt igennem fuldført hoteloplevelse. Smukke værelser, med alt hvad hjertet kan begære af iscenesættelse og udførelse. Lige fra vandfaldsbruser, store lænestole, et fladskærmstv i stor størrelse og mulighed for at brygge sin egen kop kaffe. Den engelsk sprogede lokalavis bliver bragt til døren hver morgen og der er altid vand til fri afbenyttelse. Service er et nøgleord, fra dørmand til tjenere, så er der altid fuld attention på gæsten. Morgenmaden er helt fantastisk. Hjemmebagt brød, kager i luksusklassen og en betjening der gør alle morgensure glade. Faciliteter med fitness og swimmingpool er i særklasse, og beliggenheden lige overfor en af de smukkest dekorerede malls i Dubai gør det til et skønt sted at være. Metroen ligger kun 5 min. gang fra hotellet og herfra kommer man let til både Marina og andre malls.

  • Overnattede: januar 2014, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Camilla S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Michael N, General Manager hos Movenpick Ibn Battuta Gate Hotel Dubai, svarede på denne anmeldelseSvarede 29. september 2014

Kære Camilla,
Tak for at dele din fantastiske anmeldelse på dit seneste ophold på Mövenpick Hotel Ibn Battuta Gate.
Jeg var meget glad for at læse du har nydt dit besøg på sådan grad, især vores hotelfaciliteter, vores morgenbuffet, vores bekvemme beliggenhed overfor Ibn Battuta Shopping Mall og i gåafstand til Dubai Metro, og den service, som vores team.
Vi takker dig for din anbefaling og ser frem til at byde dig velkommen tilbage snarest.
Venlig hilsen,
Michael Nugent
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser