Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (6.639)
Filtrer anmeldelser
6.640 resultater
Medlemsvurdering
4.533
1.461
423
126
97
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
4.533
1.461
423
126
97
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 6.640 anmeldelser
Anmeldt d. 16. februar 2018

I december boede vi en uge på dette super dejlige hotel.
Vi boede på et stort lyst og ikke mindst rent værelse med udkig over stranden. Værelset var med Club access, hvor vi også nød godt af den gode service som vi modtog der.
Poolområdet er ikke kæmp, men det er rent, og rigtig lækkert indrettet. Hvis man vil til stranden spørger man blot pool personalet som giver en en beachkurv som indeholder de ting man skal bruge for en tur på stranden.

Vi er tit meget ved poolen og spiste og levede næsten hele dagen ved poolen. Her fik vi en super service, så et meget stort takt til Ammad, Cris og John fra pool personalet.

Ligeledes en stor tak til personalet i Club millesime for god service - især overfor min søn.
En ting er helt sikkert, at selvom det er 2. gang vi bor på dette hotel, er det bestemt ikke sidste gang.
Vi ser frem til næste gang vi skal forkæles på dette dejlige hotel - for det bliver man her.

  • Overnattede: december 2017, rejste med familie
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, KasperF46
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
SofitelDubaiJBR, Guest Relations Manager hos Sofitel Dubai Jumeirah Beach, svarede på denne anmeldelseSvarede 27. februar 2018
Google Oversæt

Dear Mr. Kasper,

Dear Ms. Silvia,

Thank you for taking the time to write a comment about your stay at the Sofitel Dubai Jumeirah Beach.

We are glad you have enjoyed the breakfast in our hotel.

Our guests’ satisfaction is the core of our job, every day we strive to meet all their needs and exceed their expectations; this is why we are glad that you had a perfect stay among us.

We would be delighted to welcome you back again for another memorable stay.

Best Regards,
Omayma Mourai
Guest Experience Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 4. februar 2017

Fremragende og udover det sædvanlige. Smukt hotel med en skøn lokalitet ved stranden og The Walk med en masse lækker mad og fine butikker. Værelserne på hotellet var flot indrettet, god komfort med store, lækre senge og masser af plads. Dertil også en mellemstor altan med udsigt til havet (vi boede på et standard værelse). Morgenmaden var vildt lækker og det samme var poolområdet. Servicen er også i top, og man bliver altid mødt med et smil. Helt sikkert et besøg værd.

Værelsestip: Kom i god tid til poolen for at få en stol
  • Overnattede: august 2016, rejste som par
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, Anne T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
SofitelDubaiJBR, Guest Relations Manager hos Sofitel Dubai Jumeirah Beach, svarede på denne anmeldelseSvarede 4. februar 2017

Kære Anne Tak for din feedback, og for at have taget dig tid til at fortælle om dit ophold. Vi håber på at byde dig velkommen igen en anden gang. Venlig hilsen, Simon Stewart

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 1. november 2016 fra mobile enheder

Et yderst behageligt ophold og med meget venligt personale.
Der er stort set intet at beklage sig over og ville komme igen hvis rejsen gik der forbi.
Pool området var dog meget overrendt og der manglede derfor liggestole.

Overnattede: oktober 2016, rejste med familie
1  Tak, Frobbe
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
SofitelDubaiJBR, Director of Operations hos Sofitel Dubai Jumeirah Beach, svarede på denne anmeldelseSvarede 8. november 2016
Google Oversæt

Dear Frobbe,
Thank you for your kind review. We are very happy to read that you enjoyed your stay with us and we thank you for complimenting the hotel as well as the friendly staff. We hope to have the pleasure to welcome you again very soon!
Best regards,
Gabor Bors

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 1. maj 2016

Virkelig lækkert hotel beliggende lige til stranden og The Walk med butikker og restauranter, samt tæt på dubai marina og offentlig transport.
Skønt værelse med seng og dyne i særklasse, flot bad, ingen larm, kig til vandet og The Palm - levede fuldt ud op til vores forventninger!

Overnattede: marts 2016, rejste som par
Tak, Martin L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
SofitelDubaiJBR, Director of Operations hos Sofitel Dubai Jumeirah Beach, svarede på denne anmeldelseSvarede 3. maj 2016
Google Oversæt

Dear Guest,
What a delight to read the notes from your stay! We appreciate all of your kind words and recommendations, from the comfortable beds to the nice view and great location. Again, thank you, and we look forward to welcoming you back to Sofitel Dubai Jumeirah Beach
Sincerely,
Gabor Bors

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 12. marts 2016

En helt igennem fantastisk oplevelse på dette hotel. Alt fra super professionel betjening i receptionen, til et rent og lækkert værelse, service i restaurenten, udsigten, den korte afstand til stranden (inkl. strandstole & håndklæder) og sidst men ikke mindst maden, den var over al forventning. Jeg kan varmt anbefale et "get away" til dette hotel.

Værelsestip: Vi havde skrå havudsigt, og det var helt fint, der ville være mere støj hvis man havde valgt den direkte havudssigt
  • Overnattede: marts 2016, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Benedicte F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
SofitelDubaiJBR, Guest Relations Manager hos Sofitel Dubai Jumeirah Beach, svarede på denne anmeldelseSvarede 14. marts 2016

Kære Benedicte, Tak for din feedback, og for at have taget dig tid til at fortælle om dit ophold. Vi håber på at byde dig velkommen igen en anden gang. Venlig hilsen, Simon Stewart

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser