Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bien”

Rooms &Apartments Linda & Mario
Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Rooms &Apartments Linda & Mario
Vurderet som nr. 115 ud af 312 specialiseret indkvartering i Zadar
Anmeldt 17. juli 2015 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Juli 2015
1  Tak, nats2308
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (7)
Der er nyere anmeldelser for Rooms &Apartments Linda & Mario
Se de seneste anmeldelser
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

3-7 af 7 anmeldelser

Anmeldt 10. juli 2015
Google Oversæt

Værelsestip: Las habitaciones que dan a la parte trasera tienen terraza. Desde las habitaciones superiores se ve...
  • Overnattede: Juni 2015, rejste som par
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
1  Tak, Janina S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. december 2014 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Juli 2014, rejste med venner
Tak, sarutomo
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. november 2014 fra mobile enheder
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2014
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Denis S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2014
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2014, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, LAventuraDeJuls
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Zadar
10.4 km væk
Apartments Nediljko
Apartments Nediljko
Nr. 15 af 35 i Bibinje
12 anmeldelser
9.9 km væk
Apartments Mira
Apartments Mira
Nr. 1 af 35 i Bibinje
16 anmeldelser
1.3 km væk
Falkensteiner Club Funimation Borik
Vis priser
Vis priser
Vis priser
10.4 km væk
Apartments and Rooms Denis
Apartments and Rooms Denis
Nr. 12 af 35 i Bibinje
8 anmeldelser
10.4 km væk
Pansion Marta
Pansion Marta
Nr. 1 af 2 i Bibinje
7 anmeldelser
8.0 km væk
Falkensteiner Hotel & Spa Iadera
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Rooms &Apartments Linda & Mario? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Rooms &Apartments Linda & Mario

Adresse: Poljana Dragutina Domjanica 28, Zadar 23000, Kroatien
Beliggenhed: Kroatien > Dalmatia > Zadar County > Zadar
Hotelstil:
Vurderet som nr. 115 ud af 312 specialiseret indkvartering i Zadar
Prisområde: 206 kr.-792 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 4
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Rooms &Apartments Linda & Mario. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering