Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Stedet ser hyggeligt ud og”
Anmeldelse af Bistro Alighieri

Bistro Alighieri
nr. 18 af 201 Restauranter i Pula
Udmærkelsescertifikatet
Restaurantoplysninger
Anmeldt 28. august 2020 fra mobile enheder

Stedet ser hyggeligt ud og modtagelsen var rigtig god. Vi besluttede os at spise en slags Pasta, den ene med laks og gorgonzola som var en stor skuffelse, den anden med rejer som virkelig manglede smag. Vi fik dog en ny ret med gorgonzola som smagte betydelig bedre.
Betjeningen var i top og personalet var høflige.
Alt i alt en æv oplevelse da vi ikke fik spist sammen.

Dato for besøg: august 2020
Tak, Z7852GVmichaelf
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Voyage66949851215, General Manager hos Bistro Alighieri, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 28. august 2020
Google Oversæt

Dear Mr. Michael,
We are sorry for Your dissapointment but we correct our mistacke with the pasta with gorgonzola immediately.
We respect Your right to give Your subjective oppinion but we really think that we did everything we could to improve the dish and very successfully as You said.
We are sorry that it take a few minutes more. You eat Your dish and said nothing about laked flavour till the end so we didn't even charge it.
We are sorry for everything and hope to see You again bacause it is very important for us to have satisfied guests and the rewiewes we have prove it.
Best regards,
Bistro Alighieri

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (985)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 985 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2019 fra mobile enheder

Havde fået så mange anbefalinger til denne restaurant, måske derfor vi blev lidt skuffede . Efter en dejlig forret bad vi om st vente med hovedretten , hvilket gjorde at den blev tør og kedelig . Fin betjening !

Dato for besøg: august 2019
Tak, 669tinas
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Voyage66949851215, Manager hos Bistro Alighieri, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. august 2019
Google Oversæt

Dear Mrs.Tina,
thank You for Your vote.
Can You please give us some more information on Your main dish and what exactly you didn't like to help us understand and improve our dishes.

Bistro Alighieri

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 2. august 2017 fra mobile enheder

Der var helt fyldt da vi kom, åbenbart populært også blandt de lokale. Godt tegn.
Vi bestilte 5 mand og maden kom hurtigt. Burgeren var middelmådigt men resten var virkelig godt. Friskt og vel tilberedt.
Vi fik også dessert der var godt. Godt sted og god betjening.
Vi betalte lidt over 600 for 5 mand mad/drikke og 3 gange dessert.
Helt klart et besøg værd.

Dato for besøg: august 2017
Tak, nybol28
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2017 fra mobile enheder

Levede virkelig op til vores forventninger.
Virkelig god service og god mad, til en rimelig pris - jeg ville klart anbefale dette sted for andre.

Dato for besøg: juli 2017
Tak, JesperJ558
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2017 fra mobile enheder

Dette var et sted med rigtigt god mad og vin. Betjeningen var også i top, uden tvivl den bedste i det område den lå i.

Dato for besøg: juli 2017
Tak, simonecB6510SB
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Bistro Alighieri, kiggede også på

 

Har du været i Bistro Alighieri? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering