Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (177)
Filtrer anmeldelser
177 resultater
Medlemsvurdering
27
67
43
22
18
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
27
67
43
22
18
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
4-9 af 177 anmeldelser
Anmeldt 12. august 2016

Vi rejste i sommer for første gang til Kroatien. Som ivrige rejsende nøjes vi aldrig med at være samme sted, men opholder os forskellige steder i et land. Dermed booker vi altid mindst et billigt sted. Forventningerne var selvsagt ikke så store da vi ankom, men det overgik langt vore forventninger. Lejligheden var lille og mørk, men der var plads til os, og en dejlig altan. Vi opholdt os alligevel også mest udenfor. Vi betalte glade for en solseng, for det var ærlig talt billigt sammenlignet med andre steder i Europa. Vi prøvede kun maden ved poolen, og den var fabelagtig, smagfuld og frisk, og vi fik den bedste service. Udsigten var fantastisk, og mange seværdigheder i gå-afstand. Dejligt sted.

  • Overnattede: juli 2016, rejste med familie
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Heidi J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Arenaturist, Manager hos Splendid Golden Rocks Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 15. september 2016
Google Oversæt

Dear Ms. Heidi,

thank you for choosing Splendid Golden Rocks Resort and for sharing your feedback.

It is wonderful to know that you enjoyed your stay at our resort and that we managed to exceed your expectations.

It would be wonderful to welcome you again,
Best regards,
Splendid Golden Rocks Management Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 2. august 2016

Fin stor lejlighed, sparsomt udstyret. Er du til hårde senge så er det sikkert noget for dig. Undgå at spise på hotellets restauranter - det er dyrt og består af pre-fabrikeret dåse eller frysemad. Vil du have plads ved poolen skal du stå op før kl. 5:00. Du jagtes iøvrigt af flaskesamlere på stedet..
Det gode ved Splendid er beliggenheden i kort afstand fra byen og lige ved vandet hvor der er rig mulighed for at sole sig på klipperne. Kroatien er super, men kommer ikke på Splendid igen. Ps. Fitnesscenter består 3 maskiner...

Værelsestip: Bestil til poolsiden
  • Overnattede: juli 2016, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Service
1  Tak, Jens L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Arenaturist, Manager hos Splendid Golden Rocks Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 12. august 2016
Google Oversæt

Dear Mr. Jens,

thank you for choosing Splendid Golden Rocks Resort and for your kind comment.

We are happy to know that you were happy with the apartment and the location of the resort.
We are sorry that your overall experience was downgraded by the gastronomic offer that did not suit you.

Still, it would be our pleasure to welcome you again in the future.
Best regards,
Splendid Golden Rocks Resort Management Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 24. juli 2016 fra mobile enheder

Første gang vi er i Kroatien og det har været en god oplevelse
Fin lejlighed med stor fin terrasse med udsigt over havet gennem træerne, hør ikke noget da det derfor er muligt at sidde der i løbet af dagen.
Stedet trænger dog til en kærlig hånd på de ydre faciliteter
Lækkert at bade ved både pool og havet, husk at det er ren klippe strand, lækkert vand
Fine restauranter på stedet fobi området, med god mad til prisen, billige drinks
Vi kommer gerne igen

Overnattede: juli 2016, rejste med familie
1  Tak, Henrik H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Arenaturist, Manager hos Splendid Golden Rocks Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 12. august 2016
Google Oversæt

Dear Mr. Henrik,

thank you for choosing Splendid Golden Rocks Resort and for your valuable review.

It is great to know that you have spent a pleasant holiday with us and that we met you expectations.

It would be wonderful to welcome you again,
Best regards,
Splendid Golden Rocks Resort Management Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 17. juli 2016 fra mobile enheder

Dejligt sted med god pool og forskellige strand forhold både hvis man er til klipper og dykning eller bare til at bade hvor man kan gå ud i vandet (stadig små sten) Selve lejligheden vi havde var i fin stand. Selve området kunne godt trænge til at blive sat i stand virkede lidt slidt. Restaurant ved poolen var rigtig god og venligt personale
Alt i alt er rigtig god ferie

Overnattede: juni 2016, rejste med familie
Tak, Torben J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2014

FDM angiver denne til 3,5. Vi er ikke enige i den vurdering. det var klart dyrere og dårligere end forventet. Jeg har intet mod at betale, men jeg vil ikke skuffes.
Der er ingen rengøring i løbet af ugen. Der skal betales 8 € pr dag for air condition.
Der skal betales penge for ligge stole ved pool og der skal betales endnu flere penge ved liggestol ved strand. Pool var 185 trappetrin nede, havet ca 20 trin yderligere ned.
Der er ingen service ved pool, alt er selvhenter i deres cafeteria.
Flere mennesker lod håndklæder ligge natten over for at få de gode stole, det blev accepteret af personalet (dog kom chefen forbi midt på ugen og forlangte at der skulle fjernes håndklæder hver morgen).
Vi kommer ikke igen på dette sted !

Værelsestip: Enten ligger du tæt ved "reception", "butikken" eller pool. Vi havde 185 trappetrin til Pool ! Der er 3 strand områder hvor den der ligger længst væk fra reception er nær pool. Bilen køres ind på området og parkeres nedenfor lejligheden. Der er indgangs port hvor man skal vise sin parkerings tilladelse men vi viste bare bagsiden af en gammel p-billet og komind alligevel, da vi glemte parkerings tilladelsen hver dag.
  • Overnattede: juli 2014, rejste med familie
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
3  Tak, BOOOS
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser