Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (878)
Filtrer anmeldelser
878 resultater
Medlemsvurdering
349
373
118
28
10
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
349
373
118
28
10
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 878 anmeldelser
Anmeldt 28. juli 2017 fra mobile enheder

Fint stort resort der hænger sammen med flere hoteller. Vi havde valgt en stor lejlighed med havudsigt og det fungerede godt. Da det var højsæson var der fuldt belagt og der var rigtig mange mennesker over det hele...Morgenmadsrestauranten blev kun prøvet en gang da der var kø, larm og ikke særlig lækker mad! Til gengæld var der de fleste morgener mulighed for en kop kaffe og croissanter på cafe Illy i fred og ro :-). På klipperne ned til havet var der mulighed for dobbelte solsenge for 150 kr pr dag inkl parasol og 2x drikkevarer. Solsengene ved poolen prøvede vi ikke da der var helt fyldt....

Overnattede: juli 2017, rejste med familie
Tak, bruun2015
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Arenaturist, Manager hos Park Plaza Verudela Pula, svarede på denne anmeldelseSvarede 31. juli 2017
Google Oversæt

Dear Guest,

thank you for choosing Park Plaza Verudela and for taking time to provide us with your feedback.

We are very happy to know that you enjoyed your stay with us and that you were satisfied with the apartment and facilities within the resort.

It would be our pleasure to get the opportunity to welcome you again.
Best regards,
Park Plaza Verudela Management Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 24. juli 2016 fra mobile enheder

Vi tilbragte 14 dage i juli i en to-værelses lejlighed uden udsigt. Lejligheden havde fint aircondition anlæg i stue og soveværelse.
Det virker dog som om inventaret er noget nedslidt - og der var to separate senge i soveværelset. Madrasserne var ikke særlig behagelige.
Poolen er fin og ren - det koster dog 20 kuna pr solseng og parasol . Fem minutter efter åbningstid var samtlige pladser optaget.

Overnattede: juli 2016, rejste med familie
Tak, larssloth99
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Arenaturist, Manager hos Park Plaza Verudela Pula, svarede på denne anmeldelseSvarede 8. august 2016
Google Oversæt

Dear Guest,

thank you for choosing Park Plaza Verudela and for your feedback.

We are happy to know that you had a pleasant holiday and that you were satisfied with the air-conditioning in the apartment and pool area.
On the other hand, we are sorry to know that the mattresses did not meet your expectations.

We would still be delighted to get the opportunity to welcome you again,
Best regards,
Park Plaza Verudela Management Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 14. juli 2016 fra mobile enheder

Super skønt hotel med plads til hele familien. Vi kommer gerne igen til næste sommer. Prisniveauet er rigtig fint, dog er det irriterende at man skal betale for solsenge. Der findes flere fine restauranter på hotellet som ligger i en fornuftig prisklasse.

Overnattede: juli 2016
Tak, milledit
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Arenaturist, Manager hos Park Plaza Verudela Pula, svarede på denne anmeldelseSvarede 26. juli 2016
Google Oversæt

Dear Guest,

thank you for choosing Park Plaza Verudela and for your kind review.

It is great to know that you had a pleasant stay at our resort and that we met your expectations.

We are looking forward hosting you next year,
Best regards,
Park Plaza Verudela Management Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 20. juli 2012

Stedet er netop blevet nyrenoveret for 25 mio euro og det kan mærkes overalt. Der er modernede indrettede lejligheder og pænt butiksstrøg. Det hele hænger sammen med Park Plaza Histeria hotellet, der er ligeledes er lækkert moderniseret. Enkelte irritationsmomenter er dog problemer med aircon selvom det blev løst hurtigt et par gange, så røg sikringerne til dem konstant - så til sidst opgav vi dem. Det er heller ikke alle restauranter hvor man kan charge på værelset - en enkelt tog end ikke kreditkort!!! Pools er ikke opvarmet og er derfor rimelig kolde - men der er flere at vælge imellem. Til gengæld var standarden meget høj på mange andre punkter, så det kan klart anbefales. Især til børnefamilier.

  • Overnattede: juli 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Jakob O
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2012

Har nu været der to gange, og det har været skønt begge gange! Animation holdet er helt fantastisk. Der er ting både til unge og børn.

  • Overnattede: august 2011, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, MiaNielsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser