Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Frokost ”

Mea Culpa Pizzeria & Trattoria
nr. 57 af 441 Restauranter i Dubrovnik
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 5 $ - 45 $
Køkkener: Italiensk, Pizza
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Familier med børn, Store grupper
Spisemuligheder: Morgenmad, Efter lukketid, Aftensmad, Frokost, Levering, Reservationer
Anmeldt 8. august 2018 fra mobile enheder

Kom for at spise frokost. Bestilte en kyllingsalat, en græsk salat og en vegetarpizza.
Så umiddelbart godt ud, men pizzaen var ikke bagt nok. Blød masse. Kyllingstykker tørre og kedelige. Da vi skulle betale spurgte tjener om det var ok. Min datter fortalte ham om kyllingkødet, og han sagde ikke noget, men gik ind for at ordne regningen. Han kom så ud og sagde at vi fik kyllingsalat gratis. Det var så fint nok

Dato for besøg: august 2018
Tak, 48virgo
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Tutto B, General Manager hos Mea Culpa Pizzeria & Trattoria, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. august 2018
Google Oversæt

Dear 48virgo,

Thank you for your time to write about your Mea Culpa visit.
We are sorry to hear that we failed to match your expectations of high food quality that we serve.
Hope that this will not stop you from coming back again so that we can prove to you that we are worthy of our reputation.
We are so sorry that you did not have the same positive experience as most of our guest.

Thank you once again for your custom as we are sending you our kindest of regards.

Please accept our deepest apologies.


Warm regards,
Mea Culpa team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (3.145)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 3.145 anmeldelser

Anmeldt 20. oktober 2016 fra mobile enheder

Vi har spist på Mea Culpa 3 gange. Maden er meget smagfuld og der er rigeligt af den. Priserne er rimelige Første gang hed vores tjener Tomo. Trods travlhed følte vi os mødt med smil og humor. De sidste 2 gange har været den samme fantastiske oplevelse, selvom tjeneren var en anden. Han hed Boris. Vi plejer ikke at vælge den samme restaurant flere gange, men vi forventer at vores sidste måltid i Dubrovnik også bliver på Mea Culpa

Dato for besøg: oktober 2016
2  Tak, Journey668147
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
darko74, Public Relations Manager hos Mea Culpa Pizzeria & Trattoria, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. oktober 2016
Google Oversæt

Dear Guest,
We thank you most kindly for granting your custom to Mea Culpa with great confidence. On our part we are extremely proud that we showed consistency in the food and the service quality throughout. We appreciate also your words of praise directed at our ever accommodating and friendly members of Mea Culpa team. We are ever so grateful for your custom, once again and please receive the best of regards from all Mea Culpa team members.

Sincerely,
Darko Vasiljevic
Mea Culpa Dubrovnik

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 18. september 2016 fra mobile enheder

Rigtig god pizza. Kæmpestor og meget frisk og lækker. Prisen ok for den størrelse Stedet er hyggeligt med god service og imponerende rent. Kan absolut anbefales.

Dato for besøg: september 2016
Tak, Lene L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
darko74, Public Relations Manager hos Mea Culpa Pizzeria & Trattoria, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. september 2016
Google Oversæt

Dear Lene,
What else could we possibly add to this beautifully written account of your visit to Mea Culpa but to thank you from the bottom of our hearts. Thank you for choosing Mea Culpa as your dining experience and big thumbs up for recommending us. All the team members send you their kindest regards.

Sincerely,
Darko Vasiljevic
Mea Culpa Dubrovnik

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 31. juli 2016 fra mobile enheder

Dejligt sted med fantastisk service. Hyggelig beliggenhed og alt i alt en rigtig god oplevelse.
Old town er et "must" når man er i det sydlige Kroatien.

Dato for besøg: juli 2016
1  Tak, eva louise r
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
darko74, Public Relations Manager hos Mea Culpa Pizzeria & Trattoria, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 1. august 2016
Google Oversæt

Dear Eva Louise,
We thank you very much for sharing your Mea Culpa experience. We are delighted to learn that you found it to be a lovely experience and glad that you enjoyed the setting of our establishment. We thank you for your custom by sending you the kindest of regards in a hope to serve you in a foreseeable future.

Sincerely,
Darko Vasiljevic
Mea Culpa Dubrovnik

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 11. oktober 2015 fra mobile enheder

Har netop spist den bedste pizza...simpel, men en fantastisk smag og super lækker bund...garneret med den lækreste ruccola.. velbekomme

Dato for besøg: oktober 2015
Tak, GitteJ142
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
darko74, Public Relations Manager hos Mea Culpa Pizzeria & Trattoria, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 14. oktober 2015
Google Oversæt

Thank you for your kind words of praise and thank you dearly for your smiley title.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Mea Culpa Pizzeria & Trattoria, kiggede også på

Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
 
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
 
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
 

Har du været i Mea Culpa Pizzeria & Trattoria? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering