Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
  
Google
Sådan kan du opleve Old Town
fra 64,05 $
Flere oplysninger
fra 24,17 $
Flere oplysninger
fra 21,75 $
Flere oplysninger
fra 43,50 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (18.516)
Filtrer anmeldelser
18.516 resultater
Medlemsvurdering
13.513
3.981
754
167
101
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
13.513
3.981
754
167
101
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
42-47 af 18.516 anmeldelser
Anmeldt d. 19. juni 2016

Det meste af den gamle bydel er utrolig velbevaret. Mange turister af forskellige nationaliteter fylder godt op i de smalle gader allerede i juni. Restauranter med rimelige priser.

Dato for oplevelse: juni 2016
Tak, Soren M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 1. juni 2016 fra mobile enheder

Meget hyggelig by at opholde sig i for at slappe af, spise og drikke godt og billigt. Men ikke mange shopping muligheder.

Dato for oplevelse: maj 2016
Tak, 380leneb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 28. maj 2016 fra mobile enheder

Fantastisk velholdt middelalderby med smalle gader og mange spændende kroge. Kommer man i maj-oktober skal man være forberedt på mest at se andre turister. Der er dog gyder og kroge hvor man kan opleve, at der også bor lokale i den gamle by. God afslappet middelhavs stemning. Generelt er priserne indenfor bymuren en del højere end i resten af Dubrovnik

Dato for oplevelse: maj 2016
Tak, AndVa
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 23. maj 2016

Dubrovnik er værd at besøge alene for den gamle bydel. Den minder lidt om Venedig med sine labyrintiske gader. Der er så mange smukke huse og pladser, at man slet ikke kan holde op med at fotografere. Omkring hvert hjørne venter en ny gade med nye overraskelser. Der er en rar stemning overalt og byen virker meget meget ren. Et sted jeg gerne vil tilbage til om nogle år!

Dato for oplevelse: juli 2015
Tak, ColineHF
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 1. maj 2016

Det var spændende at går rundt i den gamle by og alle dens høje mure. Og det, at min ynglings serie Games og Thrones er optaget i byen gjorde det hele mere spændende, ad jeg kunne genkende mange af stederne.

Dato for oplevelse: april 2016
Tak, Susanne F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser