Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Udmærket sushi”
Anmeldelse af Oyster & Sushi Bar Bota

Oyster & Sushi Bar Bota
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 60 $ - 130 $
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Lokalt køkken
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Levering, Udendørsservering, Reservationer
Anmeldt for 5 uger siden

Super populær restaurant ikke langt fra havnen. Det anbefales at bestille bord 1-2 dage i forvejen til aftensmad. Det er ikke nødvendigt til frokost. Udmærket sushi. Fin betjening.

Dato for besøg: august 2019
Tak, VendeliaTravels
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2.247)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 2.250 anmeldelser

Anmeldt 19. september 2018

Man skal passe på at stolens ben ikke kommer ned i revnerne i gulvet!!! Lækker mad. Anbefaler : AGEMAKY FANTASY, SPRING ROLLS “BOTA“ (de er fantastiske), SASHIMI PLATE også super lækker. Vi drak en god Kroatisk hvidvin til maden.

Dato for besøg: september 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, 111jesperc
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Oyster and Sush... B, Owner hos Oyster & Sushi Bar Bota, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. september 2018
Google Oversæt

Dear Mr. Jesper C.,

Thank you for your visit and for your candid feedback. We were very happy to welcome you.

We are thrilled to read your review and pleased to hear that your experience with us was an exceptional one. Thank you for complimenting our Agemaky Fantasy (three species of fish - tuna, salmon and amberjack, paprika, panco in tempura, sweet miso, unagi sauce, Spring Rolls Bota (tuna fillet filled with a mixture of cream cheese, olives, smoked ham, spring onions, pepper, salt, fried in panko bread crumbs, served with wasabi mayonnaise), Sashimi Plate.

Once again we thank you for the opportunity given to us to serve you and would love to welcome you back to Oyster & Sushi bar Bota in the near future.

Kind regards,
Pero Sare
Manager & Owner


Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 18. oktober 2016

Dejlig restaurant med sin egen dejlige twist over sushi. Fantastisk beliggenhed, god betjening.
Husk også at prøve deres østers.

Dato for besøg: oktober 2016
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, HanneRoskilde
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2015 fra mobile enheder

Det er helt klart her jeg har fået det bedste måltid mad i Dubrovnik. Søde tjenere, god vin og virkelig lækker sushi! Det koster lidt klejner, men det er det hele værd!

Dato for besøg: juli 2015
Tak, 261alexanderi
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2015

Vi startede med to friske østers, dertil komplot citron. De er virkelig lækre og kan klart anbefales. Prisen var også helt fin! Herefter valgte vi lidt forskelligt sushi fra deres kort. Fælles for alle rullerne, var at de var meget smagfulde og fisken var meget frisk! Prøv især de ruller som hedder noget med Tiger!
Vi købte en flaske hvidvin til, som blev sat i køler, så den var kold til hele middagen.

Dato for besøg: juli 2015
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Mads M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Oyster & Sushi Bar Bota, kiggede også på

Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
 
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
 
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
 

Har du været i Oyster & Sushi Bar Bota? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering