Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
  
Google
Sådan kan du opleve Diocletians Palads
fra 15,73 $
Flere oplysninger
fra 24,71 $
Flere oplysninger
fra 22,46 $
Flere oplysninger
fra 24,71 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (9.208)
Filtrer anmeldelser
9.208 resultater
Medlemsvurdering
5.660
2.659
713
135
41
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
5.660
2.659
713
135
41
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 9.208 anmeldelser
Anmeldt d. 21. juni 2019 fra mobile enheder

Spændende oplevelse. Historiens vingesus. Men mange, mange turister. Det er svært at få den fulde oplevelse

Dato for oplevelse: juni 2019
Tak, Helge Mørch J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 23. december 2018

Diocletians palads er et imponerende velbevaret bygningsværk i centrum af Split. Inde bag portene kan man gå langs smalle gyder, hvor der selvfølgelig er en masse turistbutikker, men der ligger også mange hyggelige cafeer. Der er ligeledes flere lokationer, der er brugt til GoT, så hvis man er til den tv-serie, bør man næsten tage et smut til Split.
Det vrimler med lokale, der tilbyder guidede rundvisninger mod betaling, og man kan også få taget portrætbilleder sammen med romerske legionærer - selvfølgelig også mod betaling.
Split er en by, der har mange turister - især i højsæsonen. Derfor skal man også væbne sig med tålmodighed, når man går rundt i de smalle gyder. Det kan anbefales, at man tager ind til byen en hverdag så tidligt som muligt. Hvis man er i egen bil, er der parkeringsmuligheder i udkanten af byen, hvorfra man sagtens kan gå ind til paladset.

Dato for oplevelse: juli 2018
1  Tak, marcelsborg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 9. september 2018 fra mobile enheder

Ruinerne af paladset falder fint ind i det nutidige bycentrum. Det er fint at tage en rundtur i ruinerne og interessant at nogle af modellerne af det fulde palads, som er sat op, da de giver et godt billede af hvordan paladset har dækket det nuværende centrum.

Dato for oplevelse: august 2018
Tak, Lone_Frank_Nielsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 3. september 2018 fra mobile enheder

Fantastisk velbevaret hvor man fornemmer historiens vingesus. De mange smalle og smukke gyder er en fornøjelse at fare vild i. Mange turister dog - selv her i september måneds start.

Dato for oplevelse: september 2018
Tak, Nacolis
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 30. maj 2018

Hernede er der dejligt køligt, og det er også i en af gangene, Daenerys havde sine drager lænker i nogle episoder af GoT.

Dato for oplevelse: maj 2018
Tak, LPHDK
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser