Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bukarest- Første øjekast er forfald og elendighed; men der er mere. Nogen gange er forfaldet kitch og iscenesættelse. .”
Anmeldelse af Old Town

Old Town
Book på forhånd
Flere oplysninger
50,80 $*
og derover
Den komplette gåtur i Bukarest
nr. 20 af 290 aktiviteter i Bukarest
Udmærkelsescertifikatet
Oplysninger om seværdighed
Anmeldt 26. august 2017

Bukarest m. omgivelser er et spændende og trygt sted. Min personlige anmeldelse er, at det er en by i forandring. Masser af liv, kommunist-byggerier, forfald/kitch/eller brug af ...samme. Old town; gå rundt omkring og oplev.

Dato for oplevelse: maj 2017
Tak, Holger S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (3.463)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog
Filtrér

3-7 af 3.463 anmeldelser

Anmeldt 5. april 2017

Den gamle bydel rummer mange elegante og smukke bygninger fra en svunden tid. Der er mange - rigtig mange - cafeer, barer og restauranter. Er man til liv og mange mennesker, er det lige stedet.

Dato for oplevelse: april 2017
Tak, FlemmingB31
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. marts 2017 fra mobile enheder

Synes det er en fin gammel bydel, jovist der er huse i forfald, men alt i alt synes jeg den er hyggelig at traske rundt i...her ligger flere restauranter og cafeer... senere på aftenen er flere natklubber...

Dato for oplevelse: marts 2017
Tak, stella s
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2016

Der er meget hyggeligt at gå rundt i det virvar af gader med deres fine stenbelægninger. Husene er sjove og der er mange handlende, som falbyder en stor varietet af varer.

Dato for oplevelse: maj 2016
Tak, Birgitte L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser
Anmeldt 26. august 2016

Der er hyggeligt til en eftermiddgs/aften tur. men længere ophold i bukarest skal være hvis man også vil på¨de forskellige museer

Dato for oplevelse: august 2016
Tak, dytte
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Old Town, kiggede også på

 

Har du været i Old Town? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering