Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beliggenhed og service i top ”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 7 websites mere!
Swissotel The Stamford Singapore
Vurderet som nr. 69 ud af 317 hoteller i Singapore
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 9. juli 2016 fra mobile enheder

Boede her fire nætter og havde en god oplevelse.
Værelserne er rummelige, ligesom service fra personale er rigtig god, uanset hvem vi havde kontakt med.

Hotellets beliggenhed er super.

En anden gang jeg skal på ferie i S'pore vil jeg vælge dette hotel igen.

Overnattede: Juli 2016, rejste med familie
Tak, hbgdk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
RC-Hotels-Pte-Ltd, Hotel Manager hos Swissotel The Stamford Singapore, svarede på denne anmeldelseSvarede 11. juli 2016
Google Oversæt

Dear hbgdk,

Thank you for staying with us at Swissôtel The Stamford! We are happy to learn that you have been well-looked after by our colleagues and your compliments of our well-appointed rooms and central location are also greatly appreciated.

It is our pleasure to have looked after you during your stay, and we look forward to welcoming you back again!

Yours sincerely,
P. Bellizzi
Hotel Manager​

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (8.119)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 8.119 anmeldelser

Anmeldt 7. december 2015

Godt hotel, med rimelig god betjening, blev opgraderet til større værelse på 44 etage, men minibaren var tom og det tog et døgns tid at få den fyldt op - anyway det var nu til at lave med.

Fantastisk udsigt ud over hele singapore og med et hjørneværelse var det pænt over 180 graders view.

Derudover fri pool

Eneste negative oplevelse at de fakturerede en fuld dag for late check out, men vi blevet gjort opmærksomme på det, så det var forventet

  • Overnattede: November 2015, rejste i forbindelse med forretninger
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Michael Bondo A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
RC-Hotels-Pte-Ltd, Executive Assistant Manager, Rooms hos Swissotel The Stamford Singapore, svarede på denne anmeldelseSvarede 8. december 2015
Google Oversæt

Dear Michael Bondo A,

Thank you for your review.

My team and I are delighted to read that you appreciated our swimming pools and well-appointed rooms featuring our beautiful city skyline!

At the same time, I regret to learn about the inconveniences that you have encountered with our mini-bar. We wish to assure you that this will be comprehensively reviewed with our Minibar Manager for action and improvement.

Thank you again for your valuable input, we look forward to welcoming you back in the near future.

Warm regards,

Katya Herting
Executive Assistant Manager, Rooms

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 30. juli 2014

Gode værelser, god service, fremragende beliggenhed og et velfungerende WIFI. Fine restauranter og et godt pool område hvor man også kan spise morgenmad. Det eneste der trækker er lang elevator ventetid som måske skyldes at der er 70 etager men irriterende er det.

Overnattede: Juli 2014, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, jpoulsendk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. maj 2014

Vores ophold startede med at vi blev opgraderet til en vidunderlig suite på den øverste værelsesetage uden ekstra opkrævning. Derefter gik vi i restauranten på 70. etage, hvor vi spiste af deres frokostbuffet, som var alle pengene værd, og her var der udsigt over Marina Bay.
Suiten var som en lejlighed med alt dertil hørende, og der var både badekar, stor bruseniche og to afdelinger med håndvaske plus et ekstra sted til hårtørring, makeup eller barbering.
TV var der både i soveværelse, stue og endda ved badekarret. Intet manglede i suiten! Når vi kom "hjem" om aftenen, havde der været stuepige igen og trukket gardiner for, tændt for noget stille musik, lagt chokolade og tv-program og ryddet op igen og lagt nye håndklæder i badeværelset. MEN bedst af alt, var den service vi oplevede da hotellet opdagede, at vi havde glemt nøglerne til vores egen lejlighed. De ringede, sendte sms og prøvede at nå os, inden vi havde forladt Singapore, men vi havde ikke hørt telefonen og ikke opdaget at vi havde glemt nøglen. Da vi senere uden for landets grænser opdagede, at de havde prøvet at få fat i os, løste de sammen med os problemet på den for os bedst tænkelige måde.Vi havde nøglerne inden midnat. De fulgte endda op på transporten af nøglen indtil vi havde den i hånden. TUSIND TAK FOR DET!

Værelsestip: Hjørneværelse/suite ville i vores tilfælde have været rigtig godt, med hensyn til bredere udsigt.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Maj 2014, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Gitte B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2013

God beliggenhed lige ved siden af Raffles Hotel og gå afstand til Marina Bay. Der ligger et shopping center med restauranter samt en MRT station i kælderen. Fin pool på 8 etage og en fremragende udsigt fra 70 etage hvor der ligger en restaurant og en bar.

Værelsestip: Bed om udsigt til Marina Bay Sands
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juni 2013, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, jpoulsendk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Singapore
Fairmont Singapore
Nr. 19 af 317 i Singapore
6.268 anmeldelser
The Quays
Swissotel Merchant Court Singapore
Marina Bay
Pan Pacific Singapore
Pan Pacific Singapore
Nr. 13 af 317 i Singapore
7.885 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Carlton Hotel Singapore
Nr. 57 af 317 i Singapore
4.058 anmeldelser
Marina Bay
Marina Mandarin Singapore
Marina Mandarin Singapore
Nr. 45 af 317 i Singapore
6.198 anmeldelser
Naumi Hotel
Nr. 18 af 317 i Singapore
2.362 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Swissotel The Stamford Singapore? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Swissotel The Stamford Singapore

Adresse: 2 Stamford Road, Singapore 178882, Singapore (Tidligere Swissotel The Stamford)
Telefonnummer:
Beliggenhed: Singapore > Singapore
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Restaurant Roomservice Bustransport Spa Suiter Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 23 familiehotel i Singapore
Nr. 30 spahotel i Singapore
Nr. 33 romantisk hotel i Singapore
Nr. 38 forretningshotel i Singapore
Nr. 63 luksushotel i Singapore
Prisområde: 1.113 kr.-2.548 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:5 stjerner — Swissotel The Stamford Singapore 5*
Antal værelser: 1261
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Expedia, Hotels.com, Booking.com, Agoda og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Swissotel The Stamford Singapore. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Swissotel The Stamford Hotel Singapore
Swissotel Stamford Singapore
Swissotel Singapore

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering