Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Marina Mandarin Singapore
Vis priser
Kan du lide at spare penge? Vi søger på op til 200 websites for at finde de laveste priser
Hoteller i nærheden
Se hotel
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Pool
Se hotel
Udmærkelsescertifikatet
  • Pool
  • Restaurant
Se hotel
Udmærkelsescertifikatet
  • Pool
  • Restaurant
Se hotel
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Pool
Se hotel
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Pool
Se hotel
Udmærkelsescertifikatet
  • Pool
  • Restaurant
Se hotel
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Pool
Se hotel
Udmærkelsescertifikatet
  • Pool
  • Restaurant
Naumi Hotel(Singapore)
Se hotel
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
Hotel Kai(Singapore)
Se hotel
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
Anmeldelser (6.530)
Filtrer anmeldelser
6.530 resultater
Medlemsvurdering
3.054
2.241
821
270
144
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
3.054
2.241
821
270
144
Se, hvad de rejsende siger:
FiltreAlle sprog
Opdaterer listen...
1-6 af 6.530 anmeldelser
Anmeldt for 14. september 2016

Værelset var luksus og badeværelset en ren fornøjelse. Der var alt en kan ønske sig og den service har jeg ikke oplevet andre steder.
Om aftenen blev badetøfler stillet frem samt en ren kimino. Nydelse at vågne I de omgivelser.
Der var stille - ikke nogen larm fra byen.

Værelsestip: Det er ligemeget - ren luksus og forkælelse. Den mest fantastiske morgenbuffet jeg nogensinde har oplevet.
  • Overnattede: Maj 2016, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, Jensa Ø
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 4. april 2016

Jeg har boet på hotellet mange gange! Har altid nydt det!
Lobbyen er en oplevelse, fantastisk stor mobile / kunst pryder det store lokale. Husk at nyde en drink der i "baren", oplev stemningen, få øje på rengøringspersonalet der 24/7 pudser messing gelændere på de mange etager, hør den dæmpede live klassiske musik der er om aftenen. Der er mange gode restauranter på hotellet men også godt gade køkken i gaderne rund om hotellet.

  • Overnattede: Maj 2015, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, Claus_Christensen_DK
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MarinaMandarinSg, Resident Manager hos Marina Mandarin Singapore, svarede på denne anmeldelseSvarede 5. april 2016
Google Oversæt

Dear Claus_Christensen_DK,

Thank you for being a loyal customer of Marina Mandarin Singapore. I am delighted to read of your consistent experiences at our hotel and glad you enjoyed having a drink at our bar.

It would be our pleasure to have you back again soon.

Warmest Regards,
Duncan Gray
Resident Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 11. oktober 2015

Vi havde 7 dage på hotellet. Det var en fantastisk oplevelse. Stort flot værelse med balkon. Personalet var meget venlige og hjælpsomme. Vi ankom meget tidligt, kl. 07.00 men fik vores værelse med det samme. Morgenmaden var strålende. På afrejsedagen havde vi værelset til kl. 14.00 og da vi havde en meget sen afgang kunne vores bagage blive stående på hotellet. Ved afhentning fik vi tilbudt at tage et bad og skifte tøj, inden turen gik tl lufthavnen. Placeringen af hotellet er optimalt for at kunne opleve de forskellige attraktioner. Alt i alt en supberb oplevelse og kan varmt anbefale et ophold på dette hotel.

Værelsestip: Centralt beliggenhed og værelser med balkon.
  • Overnattede: Oktober 2015, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, paulsenDenmark
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MarinaMandarinSg, General Manager hos Marina Mandarin Singapore, svarede på denne anmeldelseSvarede 13. oktober 2015
Google Oversæt

Dear paulsenDenmark,

Thank you for your generous review and support. We are extremely pleased you enjoyed the warm hospitality, large rooms and convenient location. We appreciate your recommendation and we look forward to welcoming you back should your travels bring you back to Singapore.

Yours Sincerely
Kurt Wehinger
General Manager 

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 18. marts 2015

Hotellet har rummelige værelser. Der er rent og de er indbydende.
Morgenmadsbuffeten var god med at stort udvalg.
Mine to børn var meget velkomne og personalet viste dem stor interesse.
Servicen var ubeklagelig.

Overnattede: April 2014, rejste med familie
Tak, Persil75
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 5. december 2014

Efter 2 nætter på hotellet kan vi konstatere at alle vores forventninger blev indfriet. Hotellet har en god beliggenhed i centrum, flot udsigt fra værelset og venligt og imødekommende personale.Morgenmaden var en rigtig god start på dagen. Alt til en rimlig pris.
J. Hansen, Sverige

  • Overnattede: November 2014, rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Jørgen H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser