Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Nicolai H
Århus, Danmark

Helt igennem en fantastisk oplevelse

Anmeldelse af Marina Bay Sands
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 16. okt. 2023fra mobile enheder
Helt igennem et fantastisk oplevelse, hvor oplevelse natur og arkitektur går hånd i hånd. Specielt området omkring kan noget helt specielt, både det “blå” men i sær det “grønne”. En anbefaling er klar at opleve området på flere forskellige tidspunkt af døgnet, hvor springvandet om aften, er en super oplevelse, når de køre deres show. Så alt i alt en klar anbefaling herfra
Dato for ophold: oktober 2023
Værelsestip: Oplev området på flere tidspunktet af døgnet.
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Problemer med denne anmeldelse?
Hoteller i nærheden
1.128
1.019
1-6 af 31.014 anmeldelser
Anmeldt d. 9. februar 2023

Jeg havde længe glædet mig til at bo på dette unikke hotel. Naturligvis er dete den lange infinitypool på 57. etage, som er trækplastret. Men hotellet er imponerende på næsten alle områder. Vi havde et fint værelse (men ikke nogen suite) på 33. etage og det var rigeligt til at imponere os. Alt på værelset var i en højere klasse end vi tidligere har mødt på gode hoteller. Udsigten over Singapores skyline er også super. Vi spiste såvel aftensmad som morgen mad på Sago på 57. etage - det var som det skulle være - dog rigeligt med gennemtræk en tidlig morgen, hvor luften i byen var lidt kølnet af.
For almindelige budgetter må et enkelt døgn her være passende.

Dato for ophold: februar 2023
    • Renlighed
1  Tak, Roar M
Anmeldt d. 6. januar 2021

Den første tanke der rammer en, når man ser Marina Bay Sands er, at det er et voldsomt imponerende bygningsværk. Ikke bare poolen på toppen, men også selve rummet/lobbyen inde i hotellet. Der er sku' højt til loftet - på alle måder.
Vi havde et kort stop-over i Singapore på vej til Borneo, så det blev til en nat på hotellet. En rigtig fin oplevelse, men i en vis grad også hektisk. Der er jo mennesker overalt. Både hotelgæster og besøgende der "bare" skal se hotellet. Check-in gik nogenlunde smertefrit og vi fik et dejligt rummeligt værelse med udsigt mod Gardens by the Bay. Ikke dårligt.
Poolen på hotellet er der sagt og skrevet meget om. Og den er imponerende - især dejligt om morgenen med lidt færre mennesker. Vi spiste ikke på hotellet, men mulighederne var mange og forskellige. Prioriterede dog byen og lidt roligere omgivelser. Og det var meget let at komme til og fra, da der naturligvis er en undergrundsstation i forbindelse med hotellet.
Der er ingenting der er billigt i forbindelse med Marina Bay Sands. Men alligevel er det et must - det skal bare opleves. Og det hele kører som en kæmpestor velsmurt maskine. Ret imponerende.
Snupper gerne et par nætter næste gang vi kommer til Singapore.

Værelsestip: Vælg værelse med udsigt mod Gardens by the Bay!
Dato for ophold: februar 2020
    • Søvnkvalitet
2  Tak, johndk69
Anmeldt d. 3. april 2020

I forbindelse med ferie i Indonesien havde vi arrangeret et stopover i Singapore. Vi havde tidligere været i Singapore, men ønskede at opleve Marina Bay Sands og bookede derfor en Sands Suite Garden View på 136 m2.

Allerede før opholdet blev der taget hånd om os. Før ankomsten blev vi kontaktet af hotellets butlerservice, der ønskede at sikre os et godt ophold og derfor tilbød sin assistance. Med henvendelsen fulgte tilbuddet om complimentary limousineservice i lufthavnen.

Da vi skulle fejre min hustrus fødselsdag under opholdet bad jeg Butlerservice om at sørge for bordbestilling på den italienske restaurant Lavo på dagen. Butlerservice bekræftede straks reservationen og oplyste samtidigt, at de ville sørge for complimentary kage & champagne i suiten efter middagen, så vi kunne fortsætte med at fejre fødselsdagen efter middagen.

Ved ankomsten i lufthavnen blev vi mødt af chaufføren, som førte os til hotellet, hvor én af hotellets mange butlere varetog in-suite check-in, hvilket var dejligt, når man så køerne ved skrankerne i lobbyen.

Selvom vi ankom tidligt om morgenen, var vores suite klar, men desværre fik vi indledningsvist anvist en mindre Bay Suite. Efter påtale blev det afklaret, at vi senere på dagen ville blive flyttet til den bestilte Sands Suite og vi gik derfor på Pool-dækket og tilbragte det meste af dagen der.

Tagterrassen er uden sidestykke det mest fabelagtige pool-område i verden. En 150 meter lang Infinity Pool i 200 meters højde med et imponerende vue over Singapores skyline – naturligvis full-service med servering af snacks og drinks.

Efter en ”hård dag” ved poolen var det tid at få anvist vores Suite. Vi blev opgraderet til en Sands Suite City View på 48. etage – en stor og skøn Suite med en prægtig udsigt over byen og vandet med Merlion-statuen foran Fullerton og i første række til showet med lys, springvand, musik og laser.

Vores datter fik indrettet Suitens mediaroom som ”hendes” værelse.

Hver aften blev der anrettet lækre kager, frisk frugt og skøn chokolade-konfekt i suiten. Derudover var der minibar og adgang til Club 55 med drinks og canapeer før middagen. Den daglige Afternoon Tea kunne nyes i loungen eller Suiten. Alt sammen complimentary.

Morgenmaden bliver serveret på én af hotellets mange restauranter. Vi spiste én gang på Restaurant Rise, hvor buffeten er omfattende om end ikke specielt spændende. Der var meget støj, da restauranten ligger i hotellets gigantiske lobby.

Vi valgte derfor efterfølgende at spise morgenmaden på Restaurant Spago på tagetagen. Downsiden ved denne restaurant er ca. 10-15 minutters ventetid i køen, men det er ventetiden værd. Vi syntes, at maden var bedre (og inkluderede bl.a. specials made to order) og udsigten over Marina Bay er flot.

På min kones fødselsdag havde vi bestilt bord på Restaurant Lavo, der ligger på tagetagen. Da det var tid til afgang og vi forlod suiten, stod vores Butler udenfor døren og ventede på os. Efter lykønskning sørgede han for at eskortere os til restauranten.

Maden på Lavo var udmærket, men prisen på DKK 2.000 for forret, hovedret og drinks forekom dyrt omend vores drinks blev indtaget med god udsigt fra den udendørs bar på tagdækket.

Efter middagen stod en flot fødselsdagskage og isafkølet champagne klar til os i Suiten - en hyggelig afslutning på en dejlig dag.

Efter 4 dejlige dage skulle vi videre. På den sidste aften fandt vi – udover de sædvanlige lækkerier – en lille afskedsgave i form af lokale cookies. Om morgenen foregik check-out i suiten og derefter blev vi transporteret til lufthavnen af hotellets limousineservice – igen complimentary.

Samlet set er Marina Bay Sands et hotel man ubetinget bør besøge, hvis man skal overnatte i Singapore. En kæmpe oplevelse med uforlignelig service.

Dato for ophold: juli 2019
    • Værelser
    • Renlighed
2  Tak, N6609ZVms
Anmeldt d. 10. marts 2020

Det er et hotel der skal prøves, især swimmingpoolen på 57 etage med udsigt over hele byen. Alle tjenere er 99% perfekte. Maden er også et kapitel for sig, men ganske dyrt. Men det skal prøves. 2 overnatninger er perfekt, da alle "indgange" skal bruges kort også til toiletterne, måske lidt for overtjekket? Når man tjekker ud kl. 11-11:30 kan man ikke benytte hotellets fasiliteter mere. Hverken pool eller restauranternes på 57 etage. Alt er ligepludselig lukket land.

Værelsestip: Find et værelse over 40 etage.
Dato for ophold: marts 2020
    • Søvnkvalitet
2  Tak, Prebenmadglad
Anmeldt d. 11. september 2019

Spændende oplevelse. Flotte værelser og god service overalt. Poolen på toppen er selvfølgelig en oplevelse, men også godt besøgt!
Fin beliggenhed, mange seværdigheder og gode spisesteder indenfor gåafstand.

Dato for ophold: september 2019
2  Tak, Steen K