I forbindelse med ferie i Indonesien havde vi arrangeret et stopover i Singapore. Vi havde tidligere været i Singapore, men ønskede at opleve Marina Bay Sands og bookede derfor en Sands Suite Garden View på 136 m2.
Allerede før opholdet blev der taget hånd om os. Før ankomsten blev vi kontaktet af hotellets butlerservice, der ønskede at sikre os et godt ophold og derfor tilbød sin assistance. Med henvendelsen fulgte tilbuddet om complimentary limousineservice i lufthavnen.
Da vi skulle fejre min hustrus fødselsdag under opholdet bad jeg Butlerservice om at sørge for bordbestilling på den italienske restaurant Lavo på dagen. Butlerservice bekræftede straks reservationen og oplyste samtidigt, at de ville sørge for complimentary kage & champagne i suiten efter middagen, så vi kunne fortsætte med at fejre fødselsdagen efter middagen.
Ved ankomsten i lufthavnen blev vi mødt af chaufføren, som førte os til hotellet, hvor én af hotellets mange butlere varetog in-suite check-in, hvilket var dejligt, når man så køerne ved skrankerne i lobbyen.
Selvom vi ankom tidligt om morgenen, var vores suite klar, men desværre fik vi indledningsvist anvist en mindre Bay Suite. Efter påtale blev det afklaret, at vi senere på dagen ville blive flyttet til den bestilte Sands Suite og vi gik derfor på Pool-dækket og tilbragte det meste af dagen der.
Tagterrassen er uden sidestykke det mest fabelagtige pool-område i verden. En 150 meter lang Infinity Pool i 200 meters højde med et imponerende vue over Singapores skyline – naturligvis full-service med servering af snacks og drinks.
Efter en ”hård dag” ved poolen var det tid at få anvist vores Suite. Vi blev opgraderet til en Sands Suite City View på 48. etage – en stor og skøn Suite med en prægtig udsigt over byen og vandet med Merlion-statuen foran Fullerton og i første række til showet med lys, springvand, musik og laser.
Vores datter fik indrettet Suitens mediaroom som ”hendes” værelse.
Hver aften blev der anrettet lækre kager, frisk frugt og skøn chokolade-konfekt i suiten. Derudover var der minibar og adgang til Club 55 med drinks og canapeer før middagen. Den daglige Afternoon Tea kunne nyes i loungen eller Suiten. Alt sammen complimentary.
Morgenmaden bliver serveret på én af hotellets mange restauranter. Vi spiste én gang på Restaurant Rise, hvor buffeten er omfattende om end ikke specielt spændende. Der var meget støj, da restauranten ligger i hotellets gigantiske lobby.
Vi valgte derfor efterfølgende at spise morgenmaden på Restaurant Spago på tagetagen. Downsiden ved denne restaurant er ca. 10-15 minutters ventetid i køen, men det er ventetiden værd. Vi syntes, at maden var bedre (og inkluderede bl.a. specials made to order) og udsigten over Marina Bay er flot.
På min kones fødselsdag havde vi bestilt bord på Restaurant Lavo, der ligger på tagetagen. Da det var tid til afgang og vi forlod suiten, stod vores Butler udenfor døren og ventede på os. Efter lykønskning sørgede han for at eskortere os til restauranten.
Maden på Lavo var udmærket, men prisen på DKK 2.000 for forret, hovedret og drinks forekom dyrt omend vores drinks blev indtaget med god udsigt fra den udendørs bar på tagdækket.
Efter middagen stod en flot fødselsdagskage og isafkølet champagne klar til os i Suiten - en hyggelig afslutning på en dejlig dag.
Efter 4 dejlige dage skulle vi videre. På den sidste aften fandt vi – udover de sædvanlige lækkerier – en lille afskedsgave i form af lokale cookies. Om morgenen foregik check-out i suiten og derefter blev vi transporteret til lufthavnen af hotellets limousineservice – igen complimentary.
Samlet set er Marina Bay Sands et hotel man ubetinget bør besøge, hvis man skal overnatte i Singapore. En kæmpe oplevelse med uforlignelig service.