Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (450)
Filtrer anmeldelser
450 resultater
Medlemsvurdering
121
196
73
34
26
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
121
196
73
34
26
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 450 anmeldelser
Anmeldt 6. december 2017

En træls oplevelse, stedet er total slidt og der er ikke gjordt noget som helst ved
nedslidningen, man har bygget en ny restaurant der dog falder totalt ved siden af det øvrige resort.
nedslidningerne på Hotellet er så grelle at de ikke burde modtage turister, nogle steder stak ledninger op ad jorden andre steder var rækværket så rådent, at lænede man sig op af det væltede det.
Swimming poolen nede ved restauranten var så slidt at vandet slet ikke kunne nå op til indtagninger for at få det renset, fliser var faldet af og der var store huller, swimminpoolen hig top var desideret sundheds farlig og så ulækker ikke engang dyrene ville der i.

Det skal dog siges at PERSONALET var så fantastiske, de gav den bedste service de overhovedet kunne altid oppe i gear og klar til at servicere det var en stor oplevelse.

Værelsestip: lad være med at vælge det
  • Overnattede: september 2017, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
2  Tak, GitteF111
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2017

Totalt nedslidt Resort , havde sine bedste dage for over 10 år siden,
Personalet er rigtig søde og professionelle, maden er også i top.
Men det er så slidt over alt at de burde lukke det ned eller skyde en masse penge i for at få det gjordt i stand

Værelsestip: Find et andet sted
  • Overnattede: september 2017, rejste med familie
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Gittegrill
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Ina I, Manager hos Coco Beach Island Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 7. november 2017
Google Oversæt

Hi Gitte,

Mabuhay! Thank you for your feedback. We are sad that you feel that way about the resort. We will look at your concerns and hopefully our service and food will convince you to give us another try. We look forward to having you with us again.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 6. august 2017 fra mobile enheder

Dejligt sted, med søde mennesker, nogen næsten for påtaget søde. Dejlige hytter. Vi havde bestilt en hytte med varmt vand og udsigt. Vi havde en del regn de 2 første dage, så skønt at kunne sidde i tørvejr på terrassen og nyde udsigten. Var ikke imponeret af poolområdet. Poolen virkede beskidt og madrasser og solsengene var ikke særlig indbydende. Der er masser af personale, så forstår ikke at de ikke gjorde lidt mere ud af at ordne det . Maden på de 3 restauranter var ok, men heller ikke mere. Dejligt sted, men trænger til en opfriskning

Overnattede: juli 2017, rejste med familie
2  Tak, Christina A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juni 2017

Boede i Banana Deluxe dejligt ugenert, Vi var der for 14 år siden og vidste hvad vi skulle forvente, Bruservandet er lunkent, med der er jo varmt vejr, Hytterne er utætte, men, det er jo en hytte i "junglen" Personalet er meget flinke, og guiderne på dykkercenteret gør meget for at man får en god oplevelse.
Så vil du på en afslapnings ferie med super Macro dykning er dette et godt bud.

  • Overnattede: maj 2017, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
1  Tak, Per_Boye
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. april 2017

Vi havde et dejligt værelse med den skønneste havudsigt fra vores balkon. Vores værtsfamilie Estela og Frankie var meget tiltalende og hjælpsomme og holdt vores hytte i en fin standard. De var altid hjælpsomme, kaffen stod klar, når vi vågnede, og Estela kom hver morgen og fik en lille sludder. Det ville være rart, hvis der havde været lidt afskærmning til nabofamiliens balkon - meget let at løse, en lille skærm ville være nok. Stranden meget stenet, men med badesko på gik det fint, rigtig gode snorkelmuligheder i området. vi lejede en båd med kaptajn og kom til mange fantastiske steder og så bland meget andet kæmpemuslinger, og de er kæmpe. Maden er ikke værd at skrive om, så det undlader vi. Dog kan man få gode pizzaer på stedes Trattario.

  • Overnattede: marts 2017, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, AnnaliseR10
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser