Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Good location, within a shopping mall & access to the airport”
Anmeldelse af favehotel Pluit Junction

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 11 websites mere!
favehotel Pluit Junction
Vurderet som nr. 378 ud af 470 hoteller i Jakarta
Anmeldt 4. september 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Some (most) rooms only have sealed windows facing the hallway. If you have concern about this, make...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: September 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
6  Tak, therandomadvisor
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (171)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

118-122 af 171 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Juli 2017, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Ikhlasul A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Aston Pluit H, General Manager hos favehotel Pluit Junction, svarede på denne anmeldelseSvarede 15. august 2017
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 14. maj 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Maj 2017, rejste med familie
Tak, jaelanimuham
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
favehotel_Pluit, General Manager hos favehotel Pluit Junction, svarede på denne anmeldelseSvarede 1. juli 2017
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 12. maj 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Maj 2017, rejste som par
Tak, abdulochg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Aston Pluit H, General Manager hos favehotel Pluit Junction, svarede på denne anmeldelseSvarede 13. juli 2017
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 2. maj 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Maj 2017, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, MaggieHut
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Aston Pluit H, General Manager hos favehotel Pluit Junction, svarede på denne anmeldelseSvarede 13. juli 2017
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Jakarta
Penjaringan
Aston Pluit Hotel & Residence
Penjaringan
Amaris Hotel Pluit
Amaris Hotel Pluit
Nr. 247 af 470 i Jakarta
9 anmeldelser
Penjaringan
Holiday Inn Express Jakarta Pluit Citygate
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Penjaringan
Sanno Hotel
Sanno Hotel
Nr. 379 af 470 i Jakarta
79 anmeldelser
Penjaringan
Hariston Hotel & Suites
Hariston Hotel & Suites
Nr. 229 af 470 i Jakarta
83 anmeldelser
Penjaringan
ZenRooms World Hotel Jakarta
ZenRooms World Hotel Jakarta
Nr. 404 af 470 i Jakarta
10 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i favehotel Pluit Junction? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om favehotel Pluit Junction

Adresse: Jl. Pluit no. 1 | North Jakarta, Jakarta 14440, Indonesien
Beliggenhed: Indonesien > Java > Jakarta > Penjaringan
Faciliteter:
Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Restaurant Roomservice Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 378 ud af 470 hoteller i Jakarta
Prisområde: 158 kr.-259 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — favehotel Pluit Junction 3*
Antal værelser: 72
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Booking.com, Expedia, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på favehotel Pluit Junction. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering