Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Den er imponerende i sin storhed”

Tiananmen Square (Tiananmen Guangchang)
Book på forhånd
Flere oplysninger
16,00 $*
og derover
Privat tilpasset Beijing Night Tour til...
nr. 54 af 1.568 aktiviteter i Beijing
Udmærkelsescertifikatet
Flere oplysninger om seværdighed
Oplysninger om seværdighed
Gebyr: Nej
Anbefalet besøgsvarighed: <1 time
Anmeldt for 1 uge siden

Pladsen er så stor, at der er rigtig langt til alle ting på den. Folkets hus og Maos mausoleum er de markante bygninger på pladsen. Her er også indgangen til den forbudte by.

Dato for oplevelse: november 2018
Tak, Birgitte L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (7.065)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog
Filtrér

1-5 af 7.065 anmeldelser

Anmeldt 12. september 2017 fra mobile enheder

Det er helt oplagt at besøge Den himmelske Freds plads i forbindelse med et besøg i Beijing. Pladsen ligger i forlængelse af Den forbudte by. Det ikoniske billede af Mao på porten peger frem mod statuen midt på pladsen - til ære for folkets helte og bag statuen ligger Maos mausoleum. Vær opmærksom på, at mausolæet kun har åbent kl 8-12 eller 7-11. For at komme fra porten ud på pladsen bruges en undergang.

Dato for oplevelse: september 2017
2  Tak, Gitte T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. april 2017 fra mobile enheder

Oplevede en fantastisk ceremoni hvor flaget p pladsen skulle tages ned. Dette sker dagligt ved solnedgang og ved vires besøg var der omkring 15000 tilskuere som kunne se en gruppe soldater med et fast antal skrudt med fast afstand på de enkelte skridt marcherede fra paladset til pladsen og tog flaget ned hvorefter de returnerer. Det er en meget vigtig begivenhed for kineserne og helt sikkert en oplevelse værd

Dato for oplevelse: april 2017
Tak, janbechmann
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2016 fra mobile enheder

Omkranset af kejserens palads og Maos mausolæum ligger denne kæmpe plads, man har hørt om - både massakren i 1989 og andre mere rolige begivenheder.
Ikke noget arkitekturmæssigt vidunder - men opleves bør det

Dato for oplevelse: juli 2016
Tak, Danmarkannette
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser
Anmeldt 2. maj 2016

Fantastisk plads med masser af plads, på trods af menneskemyldret, bag pladsen er der en ndkøbsgade med masser af muligheder for at købe "exotisk" kinesiske medicin, lækker Peking and restaurant ( Den største i Beijing ) og "rimelige souvinirs"

Dato for oplevelse: april 2016
Tak, Tommy I
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Tiananmen Square (Tiananmen Guangchang), kiggede også på

 

Har du været i Tiananmen Square (Tiananmen Guangchang)? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering