Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Liaoning International Hotel (formerly known as Royal King Hotel, Beijing)”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 9 websites mere!
Liaoning International Hotel
Vurderet som nr. 389 ud af 6.550 hoteller i Beijing
Anmeldt 11. april 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Marts 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Andrew K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (126)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

32-36 af 126 anmeldelser

Anmeldt 3. februar 2012
Google Oversæt

Værelsestip: One side of the Hotel (the easter side) faces the Northern railway line which is about 30 metres awa...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Januar 2012, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, JKEELAN
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. november 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2011, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, traveller09092323
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2017, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, TravelMario64
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. februar 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Februar 2017, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Dmitry E
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Beijing
Wudaokou
Holiday Inn Beijing Haidian
Holiday Inn Beijing Haidian
Nr. 71 af 6.550 i Beijing
234 anmeldelser
Wudaokou
Park Plaza Beijing Science Park
Wudaokou
Xijiao Hotel Beijing
Xijiao Hotel Beijing
Nr. 445 af 6.550 i Beijing
206 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Wudaokou
Geosciences International Conference Centre
Zhongguancun
Crowne Plaza Beijing Zhongguancun
Zhongguancun
ARIVA Beijing West Hotel & Serviced Apartment
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Liaoning International Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Liaoning International Hotel

Adresse: No.2A North 4th Ring West Road, Beijing 100190, Kina
Beliggenhed: Kina > Beijing > Wudaokou
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Tekøkken Restaurant Roomservice Suiter Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 389 ud af 6.550 hoteller i Beijing
Prisområde: 536 kr.-845 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4,5 stjerner — Liaoning International Hotel 4.5*
Antal værelser: 438
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, Hotels.com, Agoda, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Liaoning International Hotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering