Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“装修设施都挺好的,也挺干净的”

Hanting Express (Beijing Wukesong)
Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Hanting Express (Beijing Wukesong)
Vurderet som nr. 1.484 ud af 6.568 hoteller i Beijing
Et TripAdvisor China-medlem
Anmeldt 30. maj 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2009
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Et TripAdvisor China-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (121)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

14-18 af 121 anmeldelser

Et TripAdvisor China-medlem
Anmeldt 28. maj 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2010
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Et TripAdvisor China-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Et TripAdvisor China-medlem
Anmeldt 28. maj 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2010
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Et TripAdvisor China-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Et TripAdvisor China-medlem
Anmeldt 27. maj 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2010
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Et TripAdvisor China-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Et TripAdvisor China-medlem
Anmeldt 26. maj 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2010
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Et TripAdvisor China-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Beijing
Chongwenmen
New World Beijing Hotel
New World Beijing Hotel
Nr. 18 af 6.568 i Beijing
1.587 anmeldelser
Beijing Workers' Sports Complex
Holiday Inn Express Beijing Dongzhimen
Chongwenmen
Novotel Xinqiao Beijing
Novotel Xinqiao Beijing
Nr. 67 af 6.568 i Beijing
2.692 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Tian'anmen / Wangfujing
Park Plaza Wangfujing
Park Plaza Wangfujing
Nr. 31 af 6.568 i Beijing
2.972 anmeldelser
Yansha
Four Seasons Hotel Beijing
Tian'anmen / Wangfujing
Novotel Beijing Peace
Novotel Beijing Peace
Nr. 64 af 6.568 i Beijing
2.530 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hanting Express (Beijing Wukesong)? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hanting Express (Beijing Wukesong)

Adresse: No.3 Dacheng Road, Fengtai District, Beijing 100039, Kina
Beliggenhed: Kina > Beijing > Fengtai Sports Center
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1.484 ud af 6.568 hoteller i Beijing
Hotelklasse:2 stjerner — Hanting Express (Beijing Wukesong) 2*
Antal værelser: 100
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Agoda, så du med ro i sindet kan reservere på Hanting Express (Beijing Wukesong). Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Hanting Express Hotel Beijing

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering