Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (3.591)
Filtrer anmeldelser
3.591 resultater
Medlemsvurdering
2.179
978
285
89
60
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
2.179
978
285
89
60
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 3.591 anmeldelser
Anmeldt d. 27. marts 2017

Fantastisk hotel med direkte adgang til strand med hvidt sand. Hotellet ligger på et stort grønt område med pools, restauranter og barer i flere niveauer - selv om det er et populært sted, føles det ikke overrendt og der er altid mulighed for at få en liggestol eller en plads i restauranten eller i baren.
Alle ansatte er utrolig venlige, opmærksomme og hjælpsomme, og man føler sig altid velkommen.
Voyager Beach Resort får en uge med hårdt arbejde hver dag til at føles som en ferie.

  • Overnattede: marts 2017, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Mette Werdelin A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 18. februar 2016

Hotellet kan varmt anbefales til alle. Både voksne og børn. Venligt og imødekommende personale, der alle gør,hvad de kan for at man får en god og behagelig oplevelse. Der er 3 pools. Heraf en kun for voksne.Vi havde valgt "all inclusive" og hold da op, som vi blev beværtet. En fantastisk buffet til alle 3 måltider. Man gør på stedet meget ud af en god hygiejne, så alle gæster i restauranten blev mødt med et smil og en flaske håndsprit. Ved alle stationer ved buffeten stod der personale til at skære, stege eller tilrette maden, så ikke noget med at nogle gæster selv stod og pillede ved maden. Det var så dejligt at opleve. Maden var af super kvalitet. Meget lækker.
Hver aften var der underholdning efter maden og mulighed for en dans. Der blev spillet ret høj musik, men præcis kl. 23 var det slut og musikken blev slukket. Så selv de gæster, der har værelse ud mod restaurantområdet er sikret nattero. Værelserne er fine og rene

  • Overnattede: februar 2016, rejste med familie
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Lene J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Wasike_Wasike, Group Operations Manager hos Voyager Beach Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 19. februar 2016
Google Oversæt

Dear Guest,
Thank you for staying with us at the Voyager and for finding time to share with us your experiences. We are truly appreciative.
We notice that your enjoy your stay immensely and left with nothing but awesome reports.
the team here is committed to your comfort and truly look forward to hosting you again in the near future.
With Kind Regards,
Wasike Wasike
Group Operations Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 17. februar 2015

Super lækkert Resort med utrolig venligt personale og ikke at forglemme den lækre mad.Værelserne er en smule slidte men ikke noget der der genere. Ude områderne er åbne og med tre lækre pools. Vil absolut vælge dette hotel igen og kan kun anbefale dette. MEN... ved valg af tour arrangør safari, byrundture eller andet..... HOLD jer langt fra standsælgerne Alex,Mohamed og Mustafa som arbejder for et selskab der går under navnet" Burgermeister".Købte en bådetur hos dem som bestod af sejltur med dhow og med mulighed for delfiner, dykning på koralrev samt bespisning på restaurant med fiskemenu.Båden var en lille jolle og revet så vi intet til og menuen vil jeg slet ikke nævne(uspiselig) Alt dette for den nette sum af 1200 kr for 2 pers, Efterfølgende kontaktede vi Mohamed og Alex med håb om en lille smule forståelse.Forståelsen bestod af en lille træ elefant(Kan købes over alt til 40 kr.)
NEJ... aldrig Burgermeister.

  • Overnattede: februar 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, Lars G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Wasike_Wasike, Manager hos Voyager Beach Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 8. marts 2016
Google Oversæt

Dear Guest,
Thank you for sharing about your visit sometimes ago. We take note of all your comments and will work with them to see how we can improve particularly where third parties were involved.
Regards,
The Voyager Crew

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 9. september 2014

Var på Voyager Beach Resort i 2010 og der ikke noget andet jeg heller vil end at komme tilbage. Det var et fantastisk hotel, med masser faciliteter og man har det smukke udsigt ud til det Indiske Ocean (især fra udsigtsbaren) Intet tvivl at når vi skal til Kenya i sommeren 2015, skal vi bor på Voyager igen. Fantastiske ansatte der gør alt, hvad de kan for man har det godt. Intet at sætte fingerne. Rengøringen er også TIP TOP

  • Overnattede: august 2014, rejste med familie
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Kamilla L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Wasike_Wasike, Group Operations Manager hos Voyager Beach Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 8. oktober 2014
Google Oversæt

Lieber Gaste,
Ich habe ihre breif gelegen. Danke Sehr. Sie sind immer heir wilkomme. Yetz haben wir sehr gut preise. Bitte screiben Sie oder Rufen Sie An.
Viel eflog
Group Operations Manager
Wasike Wasike

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 3. oktober 2013

Vi har sjældent mødt sådan en imødekommenhed, venlighed og opmærksomhed. Maden var tip top. Beliggenheden af hotellet var bare perfekt. Der var et nyt tema hver dag. Hotellet var bygget om som et skib, som dokkede til et nyt sted hver dag. Og madtemaet var bygget lidt op efter hvor vi var. Der var en dejlig have og resturanten lå perfekt. 3 pools, så alle kun få fred og ro, hvis gæsterne ønskede det. En dejlig udsigtsbar med udsigt til Det Indiske Ocean. En behagelig ro over det hele. Personalet (besætningen) var yderst behagelige at omgås, lige fra havefolk, køkkenpersonale og alle andre.

  • Overnattede: september 2013, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, sheeba28
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser