Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
JOMA1950
Aarup, Danmark

Perfekt lokation

Anmeldelse af Ashnil Mara Camp
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 19. jun. 2018
Vi var her en hel uge. Campen ligger lige ned til Marafloden, og lige i smørhullet for at tage på safari. Så snart, man kører ud af campen, er der vilde dyr. Værelserne var fine. De ligger stort set alle ned til floden. Bedste udsigt er værelserne til højre for indgangen. Personalet var fantastisk, og der blev serveret god mad. Der er mulighed for at få champagnebrunch i bushen. Fantastisk oplevelse.
Dato for ophold: oktober 2017
Problemer med denne anmeldelse?
Edwin N, Manager hos Ashnil Mara Camp, svarede på denne anmeldelse
Svarede 21. jun. 2018
Dear Joma,

Thanks for having chosen to stay with us And more so for these good review.

It was indeed a pleasure hosting you and I'm glad you can testify to both our warm and hospitable staff, gorgeous rooms and sumptuous food. All these coupled with our vantage positioning along the banks of the mighty Mara River makes our camp special and the place of choice for that guests desiring for a perfect safari experience!

With the famous wild beast migration just about to start, you can witness the spectacle from the comfort of your room balcony hence value add to our esteemed clients with any additional cost.

Once again thank you very much and look forward to hosting you again.

Best of regards
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.173)
1.174 resultater
7-12 af 1.174 anmeldelser
Anmeldt d. 27. november 2017 fra mobile enheder

Vi havde 2 overnatninger og kunne godt have brugt et par stykker mere. Super sted med børn, hvor servicen og de store smil ikke bliver større. Stedet lægger ned til floden hvor flodhestene flyder rundt og da overnatningen foregår i telte kan de høres om natten.

Dato for ophold: november 2017
Tak, dorthej912
Anmeldt d. 11. juni 2017

Det er en stor oplevelse at bo i et luxus telt midt i Masai Mara safari park lige ved siden af floden Mara.
Det er ikke fordi vi fik sovet så meget her, dels bliver man vækket af løvebrøl, latterhyl af hyæner og andre dyrelyde om natten, og så skal vi jo op klokken kvart i kvalme hver morgen for at komme ud og se til dyrene, eller op at flyve med ballon ud over parken for at se det hele oppe fra, med efterfølgende champagne og morgenmad på savannen.
Så er det rart at sidde med en drink med udsigt til floden og flodheste, krokodiller og elefanter inden vi skal ind at spise aftensmad.
Alt ialt et fantastisk sted.

Dato for ophold: maj 2017
  • Rejsetype: Rejste som par
Tak, Preben2015
Anmeldt d. 5. marts 2017 fra mobile enheder

Helt igennem fantastisk sted. 👍❤😊Vi var der 2 nætter. Kunne godt have brugt det dobbelte.
Placeringen ved floden er så genial.
Flodhestene bader hygger og snupper en slåskamp i ny og næ i floden.
Teltene er helt forrygende. Vores var ihvertfald.
Man ligger og hører ALLE lydene om natten. Gæt et dyr 😊
Poolen skøn.
Maden dejlig.
Alt i alt bare et fuldstændig henrivende sted. 😊
Kom der gerne igen .
Hakuna Matata.

Tak, J8865CCchristinab
Anmeldt d. 2. marts 2017

Uovertruffen beliggenhed lige ned til Mara floden. Man falder i søvn til lyden af flodhestenes samtaler.
Meget luksuriøse telte der alle har store terrasser med frit udsyn til floden og dyrene. Skønne fællesområder med mange hyggekroge. Bål med fantastisk stemning hver aften. Super god restaurant og lille bar.
Outstanding staff der er super venlige, imødekommende og serviceminded. Det perfekte sted for safari og stemningen af " Out of Africa "

1  Tak, Helle T
Anmeldt d. 18. februar 2017 fra mobile enheder

Det er et rigtig fedt sted, midt inde i masai Mara. Vi boede der i tre nætter og vi så hele the Big Five på en dag. At sove i telt er rigtig hyggeligt med alle lydene fra flodhestene og fuglene. Buffeten er god. Restauranten ligger rigtig godt lige ned til floden.

Jeg anbefaler stedet.

Tak, Simon S