Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Le meilleur de Louxor”
Anmeldelse af La Maison de Pythagore

Vi kan ikke finde priser for dette hotel
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette hotel, men vi kan søge efter andre muligheder i Luxor
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
La Maison de Pythagore
Vurderet som nr. 35 ud af 54 hoteller i Luxor
Anmeldt 31. januar 2011
Google Oversæt

Overnattede: December 2010, rejste med familie
1  Tak, le_fou_du_roi67
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (46)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

34-38 af 46 anmeldelser

Anmeldt 21. december 2010
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2010, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, fabienne54
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. december 2010
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2010, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, laviestbelle
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. december 2010
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2010, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, imagedepinal
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. november 2010
Google Oversæt

Overnattede: November 2010, rejste med familie
Tak, mloumaye
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Luxor
0.9 km væk
Hotel Sheherazade
Hotel Sheherazade
Nr. 18 af 54 i Luxor
207 anmeldelser
0.3 km væk
Nefertiti Hotel
Nefertiti Hotel
Nr. 2 af 54 i Luxor
898 anmeldelser
3.7 km væk
Hilton Luxor Resort & Spa
Vis priser
Vis priser
Vis priser
1.0 km væk
Intet tilgængeligt billede
Sun Set Hotel
Nr. 38 af 54 i Luxor
14 anmeldelser
1.7 km væk
Steigenberger Nile Palace Luxor
0.5 km væk
Sofitel Winter Palace Luxor
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i La Maison de Pythagore? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om La Maison de Pythagore

Adresse: Al Awameya | Back to the Sheraton Hotel, Luxor 83951, Egypten
Beliggenhed: Egypten > Nile River Valley > Luxor
Faciliteter:
Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Restaurant Bustransport
Hotelstil:
Vurderet som nr. 35 ud af 54 hoteller i Luxor
Prisområde: 260 kr.-447 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 6

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering