Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (4.421)
Filtrer anmeldelser
4.423 resultater
Medlemsvurdering
2.876
1.137
268
81
61
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
2.876
1.137
268
81
61
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 4.423 anmeldelser
Anmeldt 11. august 2017

Boede en uge på Khalidiya og havde en fantastisk udsigt. Vi opgraderede værelserne således at vi havde udsigt til paladset, hvilket var fantastisk om eftermiddagen og aftenen. Pool områderne er lækre og fedt med en legeplads til ungerne. Værelserne var store og rummelige og rengøringspersonalet gjorde deres arbejde godt. Morgenmadsbuffeten var ligeledes rigtig god, men kunne godt savne lidt variation i løbet af ugen.

  • Overnattede: marts 2017, rejste med familie
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, DK-Desi
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
KPRayhaanByRotana, General Manager hos Khalidiya Palace Rayhaan by Rotana, svarede på denne anmeldelseSvarede 15. august 2017
Google Oversæt

Dear TripAdvisor Member,

I am pleased to read your wonderful comments regarding your recent stay with us.

Thank you for your positive comments about our rooms, pool and recreation facilities, and our colleagues’ hospitality and excellent service. It warms our heart to know we met your expectations and provided you a memorable stay with us.

On the other hand, we have noted your feedback in regards to the breakfast variety. Please rest assured that this has been addressed.

Once again, thank you very much for your feedback and we look forward to welcoming you back to Khalidiya Palace Rayhaan by Rotana, trusting that we could provide you with the excellent service that you truly deserve.

Yours sincerely,

Eleni Tsolakou
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 16. april 2017

Hotellet ligger lidt for sig selv i rolige omgivelser - dog tager det ikke mere end 5-10 minutters kørsel med taxa for at komme ind til byen, og det er meget billigt at køre med taxa. Hotellet fremstår rent og indbydende. Personalet er utrolig venlige og vil gøre alt hvad de kan for at gæsterne har det godt. Morgenmaden er rigtig god og der er alt hvad forventes kan plus lidt ekstra. Værelserne er store og sengen er også fantastisk. Der er køleskab på værelserne og personalet fylder hver dag op med vandflasker uden beregning. Poolområdet er dejligt stort og der er gratis badehåndklæder til låns som kan skiftes så ofte man lyster. Ved siden af poolområdet er en lille strand, som har et rent og indbydede badevand. Hvis man skal sige noget negativt så må det være priserne på is, sodavand, aftensmad i restauranten m.v. - det er faktisk relativt dyrt, men vi tog bare en taxa ind til byen og spiste der til rimelige penge. Ville vi komme tilbage ? - Ja, så absolut - det har været en rigtig god uges ophold omgivet af dejlige flinke mennesker i skønne omgivelser.

  • Overnattede: marts 2017, rejste som par
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, nielsnicolaisen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
KPRayhaanByRotana, General Manager hos Khalidiya Palace Rayhaan by Rotana, svarede på denne anmeldelseSvarede 17. april 2017
Google Oversæt

Dear TripAdvisor Member,

We are pleased to read your wonderful comments regarding your recent stay with us and thank you for sharing this on TripAdvisor.

It warms our heart to know we were able to exceed your expectations and you were impressed with our colleagues’ hospitality, breakfast, rooms, and pool and beach facilities. Your compliments have been shared with the team and this will surely motivate us to continually provide the highest level of service and facilities to our valued guests.

With regard to our food and beverage pricing, we would like to kindly inform you that the prices we offer are competitive and in line with the other 5-star hotels in the city. Nonetheless, your comment is noted and will be considered in case of any rate related adjustments.

We appreciate your continued support and look forward to welcoming you back to the Khalidiya Palace Rayhaan by Rotana for another memorable stay with us.

Yours sincerely,


Eleni Tsolakou
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 1. februar 2016

utrolig flot modtagelse af hele personalet. dejlig foyer. lækker morgenmad - stort udvalg.
værelserne er flotte og meget rene.
ønskede en ekstra vandflaske som room service straks kom med. roomservice 2 gange om dagen.
meget venligt og positiv tilgang.

Værelsestip: få et værelse ud mod poolen - får solen om morgenen og dejlig udsigt over byen.
  • Overnattede: januar 2016, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, h t
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
KPRayhaanByRotana, Executive Assistant Manager hos Khalidiya Palace Rayhaan by Rotana, svarede på denne anmeldelseSvarede 4. februar 2016
Google Oversæt

Dear Trip Advisor Member,

On behalf of the Khalidiya Palace Rayhaan by Rotana, we wish to thank you immensely for taking the time to convey your comments about your experience during your stay with us.

We are glad that we are your preferred hotel during your stay in Abu Dhabi and it is indeed heartwarming to know that we are able to make your stay with us truly a memorable experience. Thank you for your compliments about our colleagues’ hospitality, beautiful lobby, delicious breakfast, nice and clean rooms and attentive housekeeping service.

Thank you once more for your feedback and we look forward to welcoming you back to the hotel for another memorable ‘Treasured Time.’

Yours sincerely,


Naji Esta
Executive Assistant Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 3. november 2015

Hotellet lever fuldstændig op til de meget flotte billeder, ja det overgår dem næsten!! Poolområdet er vanvittigt flot, lækkert og velholdt, med lækre liggestole. Der er lidt privat strand også og en flot udsigt til skylines fra stranden. Lækker morgenbuffet, med et kæmpe udvalg. Et KÆMPE fitnesscenter, fantastiske værelser og selvom vi ikke havde havudsigt vil jeg faktisk næsten påstå at vores udsigt var bedre - vi kunne sidde på balkonen om aftenen og kigge på det flotte Emirates Palace der skifter farve. Der er ikke gratis wifi på værelserne, men på fællesområderne og det er fint.

Overnattede: september 2015
Tak, Karina A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
KPRayhaanByRotana, Manager hos Khalidiya Palace Rayhaan by Rotana, svarede på denne anmeldelseSvarede 12. november 2015
Google Oversæt

Dear Trip Advisor Member,

Thank you for staying at Khalidiya Palace Rayhaan by Rotana and for posting a 5-star rating on Trip Advisor.

Receiving a wonderful review from a satisfied guest following their stay truly delights us all. Thank you very much for your compliments on our spacious rooms, recreation facility, and location.

The entire team highly appreciates your wonderful compliments about the hotel.
It would always be our pleasure to welcome you back to Khalidiya Palace Rayhaan for another perfect holiday.


Yours sincerely,

Naji Esta
Executive Assistant Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 29. juni 2015

  • Overnattede: juni 2015, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Amoma.com
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
KPRayhaanByRotana, General Manager hos Khalidiya Palace Rayhaan by Rotana, svarede på denne anmeldelseSvarede 1. juli 2015
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Svaret er repræsentanten for ledelsens subjektive holdning og ikke holdningen hos TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Se flere anmeldelser