Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Awful experience with an unprofessional staff.Dirty hostel , very expensive”
Anmeldelse af Artemis Hotel

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Artemis Hotel
Vurderet som nr. 14 ud af 34 hoteller i Selcuk
Anmeldt 11. november 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2012, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
6  Tak, LELIA B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (319)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

190-194 af 319 anmeldelser

Anmeldt 3. november 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Try to share with 4 and not 5 ppl as room is too small
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: November 2012, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
5  Tak, Anonymousme83
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. oktober 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2012, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, John G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. september 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2012, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, kstarno
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2012, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
5  Tak, Vaness89
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Selcuk
0,1 km væk
Urkmez Hotel
Urkmez Hotel
Nr. 6 af 34 i Selcuk
530 anmeldelser
0,6 km væk
Ephesus Palace
Ephesus Palace
Nr. 11 af 34 i Selcuk
32 anmeldelser
0,6 km væk
Ephesus Hillside
Ephesus Hillside
Nr. 16 af 34 i Selcuk
10 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
5,3 km væk
Kirkinca Hotel
Kirkinca Hotel
Nr. 1 af 4 i Sirince
258 anmeldelser
0,4 km væk
Ayasoluk Boutique Hotel & Restaurant
1 km væk
Cella Boutique Hotel & Spa
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Artemis Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Artemis Hotel

Adresse: Ataturk Mah, 1012 Sok No 2 | City Center, Selcuk 35920, Tyrkiet
Beliggenhed: Tyrkiet > Turkish Aegean Coast > Izmir Province > Selcuk
Faciliteter:
Bar/lounge Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Restaurant Roomservice Bustransport Lufthavnstransport
Hotelstil:
Vurderet som nr. 14 ud af 34 hoteller i Selcuk
Hotelklasse:2 stjerner — Artemis Hotel 2*
Antal værelser: 20
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med HostelWorld, så du med ro i sindet kan reservere på Artemis Hotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Artemis Hotel Selcuk

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering