Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“cool seaview”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 8 websites mere!
Novotel Istanbul Zeytinburnu
Vurderet som nr. 351 ud af 1.163 hoteller i Istanbul
Anmeldt 27. marts 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Marts 2012, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Ondrej K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Ahmet Y, Yönetici hos Novotel Istanbul Zeytinburnu, svarede på denne anmeldelseSvarede 7. november 2014
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (630)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

251-255 af 630 anmeldelser

Anmeldt 9. marts 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2011, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, EmanueleL81
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Ahmet Y, Yönetici hos Novotel Istanbul Zeytinburnu, svarede på denne anmeldelseSvarede 29. maj 2014
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 18. februar 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Februar 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, leanners
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Ahmet Y, Yönetici hos Novotel Istanbul Zeytinburnu, svarede på denne anmeldelseSvarede 6. november 2014
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 3. februar 2012
Google Oversæt

Værelsestip: We liked the higher rooms with the view of the water and ships parked there.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: November 2011, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, BijonV
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Ahmet Y, Yönetici hos Novotel Istanbul Zeytinburnu, svarede på denne anmeldelseSvarede 29. maj 2014
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 27. januar 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2012, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Galfons
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Istanbul
ibis Istanbul Zeytinburnu Hotel
Nr. 588 af 1.163 i Istanbul
435 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Karaköy
Novotel Istanbul Bosphorus
Novotel Istanbul Bosphorus
Nr. 216 af 1.163 i Istanbul
249 anmeldelser
Hyatt Regency Istanbul Atakoy
Nr. 107 af 1.163 i Istanbul
425 anmeldelser
Sheraton Istanbul Atakoy Hotel
Nr. 250 af 1.163 i Istanbul
590 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Novotel Istanbul Zeytinburnu? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Novotel Istanbul Zeytinburnu

Adresse: Kazlicesme Mah. Kennedy Cad. No: 56 | Zeytinburnu, Istanbul 34025, Tyrkiet (Tidligere Novotel Istanbul City West Hotel)
Telefonnummer:
Beliggenhed: Tyrkiet > Istanbul
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant Roomservice Bustransport Suiter Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 147 forretningshotel i Istanbul
Nr. 208 romantisk hotel i Istanbul
Nr. 239 luksushotel i Istanbul
Prisområde: 268 kr.-447 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — Novotel Istanbul Zeytinburnu 4*
Antal værelser: 208
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, Expedia, Hotels.com, ACCOR, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Novotel Istanbul Zeytinburnu. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Novotel Istanbul Hotel Istanbul
Istanbul Novotel

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering