“En oplevelse værd”

Roof Mezze 360
Reservér bord
nr. 35 af 16.768 Restauranter i Istanbul
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 201 kr. - 1.004 kr.
Kvarter: Sultanahmet
Restaurantoplysninger
Kvarter: Sultanahmet
Anmeldt 7. oktober 2023 fra mobile enheder

Virkelig lækket mad, fantastisk udsigt og oplevelse på rooftoppen. Vi fik en fantastisk service af Húsejin. Helt klart et besøg værd med god stemning

Dato for besøg: oktober 2023
1  Tak, Lotte K
Anmeldelser (3.309)
Sprog
  • Flere sprog

5-9 af 3.309 anmeldelser

Anmeldt 17. marts 2023

Fantastisk tyrkisk mad, betjening, udsigt og atmosfære, til en overkommelig pris. Kan ikke blive bedre.

Dato for besøg: marts 2023
    • Mad
Tak, Thomas S
Anmeldt 9. september 2022 fra mobile enheder

Fedt sted til at se udover hustagene og vandet. Maden fejlede heller ikke noget. Da den først kom. I flere tempi. Og de glemte stadig noget…. Vi måtte bestille drikkevarer af flere omgange. Og nabobordet fik en helt forkert regning. Servicen var særdeles mangelfuld, men ellers fint sted.

Dato for besøg: september 2022
Tak, andersdrengen
Anmeldt 5. oktober 2021 fra mobile enheder

Bestil bord. Dejlig restaurant med god udsigt over byen og vandet. Borde inde og ude. Prøv den gode mezze. Rimelige priser.

Dato for besøg: september 2021
Tak, Sidsel1962
Anmeldt 6. august 2018

Meget stilfuld og elegant restaurant hvor der bliver kræset ekstra meget for den lokale mad. Imens vi sad og spiste dukkede der pludselig en violinist op og spillede.Mere romantisk kunne det ikke blive.

Dato for besøg: juli 2018
3  Tak, K5178DCpeterk

Rejsende, der kiggede på Roof Mezze 360, kiggede også på

Har du været i Roof Mezze 360? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering