Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“お薦めどおりです”
Anmeldelse af Osmanhan Hotel

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 7 websites mere!
Osmanhan Hotel
Vurderet som nr. 9 ud af 1.171 hoteller i Istanbul
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 3. februar 2011
Google Oversæt

Overnattede: November 2010, rejste som par
5  Tak, Furuko
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.034)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1.009-1.013 af 1.034 anmeldelser

Anmeldt 28. januar 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2010, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, p_fruits
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. januar 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Maj 2010, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Milla_Fe
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. januar 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2010
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Vlad969
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. december 2010
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2010, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
4  Tak, フム
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Istanbul
Sultanahmet
Hotel Amira Istanbul
Hotel Amira Istanbul
Nr. 3 af 1.171 i Istanbul
3.157 anmeldelser
Sultanahmet
Basileus Hotel
Basileus Hotel
Nr. 23 af 1.171 i Istanbul
1.823 anmeldelser
Sultanahmet
Sirkeci Mansion
Sirkeci Mansion
Nr. 4 af 1.171 i Istanbul
3.048 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Sultanahmet
White House Hotel Istanbul
White House Hotel Istanbul
Nr. 1 af 1.171 i Istanbul
3.555 anmeldelser
Sultanahmet
Esans Hotel
Esans Hotel
Nr. 24 af 1.171 i Istanbul
857 anmeldelser
Sultanahmet
Dersaadet Hotel Istanbul
Dersaadet Hotel Istanbul
Nr. 8 af 1.171 i Istanbul
1.477 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Osmanhan Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Osmanhan Hotel

Adresse: Akbiyik Cad. Cetinkaya Sok. No:1 Sultanahmet, Fatih, Istanbul 34122, Tyrkiet
Telefonnummer:
Beliggenhed: Tyrkiet > Istanbul > Sultanahmet
Faciliteter:
Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Roomservice Bustransport Lufthavnstransport
Hotelstil:
Vurderet som nr. 9 ud af 1.171 hoteller i Istanbul
Prisområde: 246 kr.-596 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Osmanhan Hotel 3*
Antal værelser: 7
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Osmanhan Hotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering