Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skønt med en god steak”
Anmeldelse af Nossa Steakhouse

Nossa Steakhouse
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 10 $ - 60 $
Køkkener: Italiensk, Steakhouse, Grill
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Romantisk
Spisemuligheder: Reservationer
Anmeldt 9. marts 2017 fra mobile enheder

Efter 1 1/2 uge med vietnamesisk mad så var det skønt med en god steak med godt tilbehør.
Super service, fantastisk mad og hyggelig atmosfære. Ydermere fik vi den bedste kaffe vi har fået i Vietnam!
Restauranten kan varmt anbefales, hvis du skal have en pause fra det gode vietnamesiske køkken.

Dato for besøg: marts 2017
Tak, hfut
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Nossa steakhous... N, Chủ sở hữu hos Nossa Steakhouse, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 10. marts 2017
Google Oversæt

Dear Hfut,

Thank you so much for dining with us and your good comment.
We do appreciate and very happy to know that you have great experience with us.
We hope you enjoy your trip and look forward to seeing you again soon.

Best regards,

Simon Nguyen.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (252)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 252 anmeldelser

Anmeldt 16. oktober 2015

en lille fin restaurang , nær ved markedet, personalet er meget venlige og dygtige. Maden er virkeligt en fornøjelse. Alt er veltilberedt. ikke så stort menukort, men meget udsøgt.

Dato for besøg: november 2014
Tak, blomstergodt
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Nossa steakhous... N, Chủ sở hữu hos Nossa Steakhouse, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. februar 2017
Google Oversæt

Dear Blomstergodt,

Thank you so much for dining with us and your good comment. We are happy to know you were enjoy at our steakhouse.

We look forward to seeing you again soon,

Best regards,

Simon Nguyen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 3. august 2015 fra mobile enheder

Virkelig et dejligt sted. Bøffen var perfekt stegt og tilbehør var rigtig lækkert. Terrassen på 1 sal er så dejlig at sidde på. Betjeningen talte godt engelsk.

Dato for besøg: august 2015
Tak, anne4100
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Simon N, Chủ sở hữu hos Nossa Steakhouse, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. august 2015
Google Oversæt

Dear Anne,

Thank you so much for dining with us and your good comment, We are so happy to know that you are satisfy at Nossa,

We look forward to seeing you soon and hope you enjoy your time in Vietnam.

Best regards,

Simon Nguyen.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 29. juli 2015 fra mobile enheder

Vi fik striploin og rip-eye steaks med grønt og sauce, og det smagte virkelig godt. Vi havde virkelig brug for noget ikke-vietnamesisk og det kan man få her. Kødet er tilberedt som, hvis man tog til Europa eller USA. Stedet er hyggelig indrettet i hvidt og mørkt træ og vi spiste udenfor på den lille terasse med stearinlys og lyskæder.

Dato for besøg: juli 2015
Tak, Ella M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Simon N, Chủ sở hữu hos Nossa Steakhouse, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. august 2015
Google Oversæt

Dear Anne,

Thank you so much for dinning with us and your good review,

We look forward to seeing you again soon,

Hope you enjoy your time in Vietnam.

Best regards,

Simon Nguyen.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 1. september 2014

en lille steakhouse som lå tæt på new World hotel. meget hyggeligt, med en god stil. Og så var bøffen det bedste vi havde fået i Vietnam, stegt som vi ønskede det, og betjeningen helt i top. god oplevelse..

Dato for besøg: oktober 2013
1  Tak, blomstergodt
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Nossa steakhous... N, Chủ sở hữu hos Nossa Steakhouse, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. februar 2017
Google Oversæt

Dear blomstergodt,

Thank you so much for dining with us and your lovely review.

We do appreciate your review and look forward to seeing you again soon,

Best regards,

Simon Nguyen.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Nossa Steakhouse, kiggede også på

Ho Chi Minh City, Vietnam
 

Har du været i Nossa Steakhouse? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering