Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Oriental Sails - Day Cruise
Åben i dag: 07.00 - 21.00
Gem
  
Google
Sådan kan du opleve Oriental Sails - Day Cruise
fra 138,47 $
Flere oplysninger
fra 237,53 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (1.795)
Filtrer anmeldelser
1.795 resultater
Medlemsvurdering
1.469
248
49
11
18
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
1.469
248
49
11
18
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
5-10 af 1.795 anmeldelser
Anmeldt d. 27. oktober 2019

Vi havde en fantastisk oplevelse, da vi var på studietur. Vi havde en god guide, Tommy, og vi følte os godt behandlet hele turen. Mega smuk sejltur, og klart anbefalelsesværdig.

Dato for oplevelse: oktober 2019
Tak, Celine Berg F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 27. oktober 2019 fra mobile enheder

Bådturen var virkelig smuk . . Udsigten var helt vidunderlig. rejseguiden guidede os godt under denne rejse. . Personalet på båden var meget venlige og hjælpsomme. . Vores ophold så godt ud, og maden var udmærket

Tak, ArthurChenny
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 26. juli 2019 fra mobile enheder

Vi havde en skøn tur med Oriental Sails på Halong Bay! Meget smukt og kan varmt anbefales. Pinky vores turguide var super hjælpsom og serviceminded hele turen igennem - så stor tak til hende for at gøre vores tur nem og behagelig!

Dato for oplevelse: juli 2019
Tak, 512lineb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
atravelmate212, Người quản lý hos Oriental Sails - Day Cruise, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. juli 2019
Google Oversæt

Dear 512lineb,

Firstly, on behalf of Oriental Sails Team, I would like to thank you so much for your wonderful review.

It's so happy that you were satisfied with our service. We also believe that you had unforgettable memories and interesting knowledge. Your trusty and your satisfaction will help us to motivate better everyday.

Wishing you and your family have a wonderful holiday, lots of health and success. In the future we hope that we have more opportunities to accompany you. Thank you and see you again.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 15. juli 2019

Søde og rare personale, professionel turguider. Vi har fået god mad hele sejleturen. Gode og rene værelser. Tak til Tham,Nham,Khanh,Thu captian Kiem

Dato for oplevelse: juli 2019
Tak, Ngocchr
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
atravelmate212, Người quản lý hos Oriental Sails - Day Cruise, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 16. juli 2019
Google Oversæt

Dear Ngocchr,

Thank you for your kind words! It is great to hear that you had the amazing time with us! We also believe that you had unforgettable memories and interesting knowledge. In the future, Oriental Sails hope that we will have more opportunity in order to bring you the best services of our company.

Thank you so much for joining us and hopefully to see you really soon!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 31. januar 2018 fra mobile enheder

Dejlig båd med gode kahytter med privat bad og toilet. Maden der serveres i restauranten er meget lækker - alt godt fra havet. Professionelt og venligt personale. Soldæk hvorfra den fantastiske udsigt til limstensbjergene i Halongbugten kan nydes. Jeg nød desuden sejlturen med mindre båd til indsø, hvor man kunne se makakaber.

Dato for oplevelse: januar 2018
Tak, bihlet
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser