Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Un véritable cauchemar, à éviter !!!!”
Anmeldelse af B.M.P. Residence

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 4 websites mere!
B.M.P. Residence
Vurderet som nr. 316 ud af 386 hoteller i Chiang Mai
Anmeldt 20. maj 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Maj 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, lyds14
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (461)
Der er nyere anmeldelser for B.M.P. Residence
Se de seneste anmeldelser
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

455-459 af 461 anmeldelser

Anmeldt 19. januar 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2010, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Floyd29
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. oktober 2010
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2010, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Jambonbeurre
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2010
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2010, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Vauconsant
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. marts 2010
Google Oversæt

  • Overnattede: Marts 2010, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, gudule77
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Chiang Mai
0.9 km væk
The Royal Guest House
The Royal Guest House
Nr. 252 af 386 i Chiang Mai
197 anmeldelser
0.7 km væk
Lai-Thai Guest House
Lai-Thai Guest House
Nr. 303 af 386 i Chiang Mai
370 anmeldelser
0.3 km væk
Wiriya House
Wiriya House
Nr. 150 af 386 i Chiang Mai
87 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
2.1 km væk
Mali's Room
Mali's Room
Nr. 140 af 386 i Chiang Mai
102 anmeldelser
1.0 km væk
Nim Chiangmai Airport Hotel
Nim Chiangmai Airport Hotel
Nr. 296 af 386 i Chiang Mai
14 anmeldelser
2.3 km væk
Royal Panerai Hotel Chiangmai
Royal Panerai Hotel Chiangmai
Nr. 115 af 386 i Chiang Mai
432 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i B.M.P. Residence? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om B.M.P. Residence

Adresse: 45/1-2 Rajchiangsean Road, Soi 1 | Haiya, Chiang Mai, Thailand
Beliggenhed: Thailand > Chiang Mai Province > Chiang Mai
Faciliteter:
Bar/lounge Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Restaurant Roomservice Bustransport Suiter Swimmingpool
Hotelstil:
Vurderet som nr. 316 ud af 386 hoteller i Chiang Mai
Prisområde: 62 kr.-100 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — B.M.P. Residence 3*
Antal værelser: 60
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Expedia, Agoda og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på B.M.P. Residence. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
b.m.p. Resident Hotel Chiang Mai

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering