Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dejligt sted med lækker mad”
Anmeldelse af Cooking Love

Cooking Love
nr. 34 af 2.727 Restauranter i Chiang Mai
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 0 $ - 29 $
Køkkener: Thai, Sund
Spisemuligheder: Efter lukketid, Frokost, Morgenmad, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Frokost, Morgenmad, Reservationer
Anmeldt 28. januar 2020

Hyggeligt meget besøgt sted hvor man får rigtig dejlig mad :-) Jeg skal klart besøge Cooking Love igen :-)

Dato for besøg: januar 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, joanh866
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Teddylanna, Owner hos Cooking Love, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 1. februar 2020
Google Oversæt

Dear Customer, Thank you very much for your support and give us a feedback Our customer review it improve and cheerful also supporting us to be better in everyday.To make us the best more than the taste of food here is also hospitality that we are serving to our customers with soul overall nice thing is bring people back to us .We are hopefully have chance to serce you again.
Sincerely,
Cooking Love Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (3.508)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 3.508 anmeldelser

Anmeldt 23. januar 2020 fra mobile enheder

Havde aldrig drømt om at finde så godt et spisested i enden af hvad jeg vil betegne som en mørk gyde der minder om baggården til baggården.
Absolut god mad, og menukortet bærer retter lige fra 80 Bath til flere hundrede.
Vi valgte en ret hver til 80 Bath, og endte med en regning på under 300 Bath, for mad der smagte godt, var veltilberedt og serveret samtidig med en god smagsoplevelser.
Vi blev mødt af ventetid på et bord, men fik menukortet og kunne begynde at se på retterne. Så vi var klar til at bestille, da vi fik bord.
Der er flyttet rundt på vores primære restauranter i Chiang Mai og denne her ligger bestemt i toppen.
Vi kommer helt sikkert igen.

Dato for besøg: januar 2020
Tak, TommyS658
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Teddylanna, Owner hos Cooking Love, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. januar 2020
Google Oversæt

Dear Customer,Thank you so much for your time to provide the honest feedback and recommend us.Cooking Love are varies Thai food places with large portion in the great prices as your mention.We are so caring our customer meal as fresh clean and big portion.Our staff are warm welcome to all guest and advise the best recommendation to you.Customer can enjoy our food with no worry about MSG .we wish that we will get another chance to welcome and serve you again in any day you would like to stop by.
Sincerely,
Cooking Love Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 29. september 2019 fra mobile enheder

Vi var en gruppe på 9, der spiste der. Alle retterne var dårlige, og de færreste spiste op. Da vi fortalte det til personalet, gjorde de ikke noget ved det og var egentlig ligeglade. Vi forstod ikke hvorfor det har fået så gode anmeldelser, men det er klart ikke et besøg værd.

Dato for besøg: september 2019
Tak, nathalieaaes
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Teddylanna, เจ้าของธุรกิจ hos Cooking Love, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 30. september 2019
Google Oversæt

Dear Customers,

Thank you so much for your time to give a feedback. To be honestly, all the review we got in Tripadvisor we haven't asked or begged the customer to write a good review for us. They just did what they want. We think there might be some misunderstanding between us. Could you please tell us the details why you don't like or feel bad with this place! Please feel free to contact us on Facebook, Cooking Love, and tell the reasons.

Sincerely,
Cooking Love's team.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 17. marts 2018 fra mobile enheder

Vi varforbi et par gange, men lange ventetider gjorde at vi gik igen, men endelig kom vi forbi en dag hvor der ikke var kø og det var skønt. Maden var smagfuld uden at være for stærk.

Dato for besøg: marts 2018
Tak, jensk250
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Teddylanna, เจ้าของธุรกิจ hos Cooking Love, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. juni 2018
Google Oversæt

Dear Customer,

Thank you so much for your review. We are happy to hear that you enjoy with our foods and service. We so proud that you have a good experience with Cooking Love. We hope that we will have a chance to welcome and serve you again. Whenever you come to Chaingmai.
Sincerely,
Cooking Love Team


Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 18. februar 2018

Det gik lidt stærkt så vores ene forret kom efter hovedretterne var serveret, men det smagte godt. Vi fik og en af de lokale øl fra Chiang Mai som var rigtig god!

Der er mange gæster og vi oplevede en kø ved indgangen første gang vi ville spise her. Vi valgte et andet sted men kom tilbage lidt tidligere en anden dag.

Dato for besøg: februar 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Alexander K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Teddylanna, เจ้าของธุรกิจ hos Cooking Love, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. juni 2018
Google Oversæt

Dear Customer,

Thank you so much for your review. We are happy to hear that you enjoy with our foods and service. We so proud that you have a good experience with Cooking Love. We hope that we will have a chance to welcome and serve you again. Whenever you come to Chaingmai.
Sincerely,
Cooking Love Team


Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Cooking Love, kiggede også på

Chiang Mai, Chiang Mai Province
Chiang Mai, Chiang Mai Province
 
Chiang Mai, Chiang Mai Province
Chiang Mai, Chiang Mai Province
 

Har du været i Cooking Love? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering