Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 00.00 - 23.59
Gem
  
Google
Sådan kan du opleve BTS Skytrain
fra 56,56 $
Flere oplysninger
fra 100,56 $
Flere oplysninger
fra 49,91 $
Flere oplysninger
fra 104,80 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (49.173)
Filtrer anmeldelser
49.173 resultater
Medlemsvurdering
30.037
15.309
3.193
440
194
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
30.037
15.309
3.193
440
194
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 49.173 anmeldelser
Anmeldt d. 17. september 2019 fra mobile enheder

Men når det kommer er det hurtigt og velfungerende og bedre end taxi og tuk-tuk. Lidt sjovt at kontrollørene er meget grundige og sikrer at folk kommer rigtigt af og på toget. Men disse procedurer tager også megen tid.

Dato for oplevelse: september 2019
Tak, dezz
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 14. august 2019 fra mobile enheder

Vi var i Bangkok i 3 dage og selvfølgelig skulle vi prøve Skytrain. Det var ikke utroligt svært at finde rundt, da der er massere af skilte og flinke vagter der stod klar til at vise vej og hjælpe.

Dato for oplevelse: juli 2019
Tak, Firatyes
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 22. juli 2019

Det er bare en super måde at transportere sig på. Prisen er rimelig og toget er rent og pænt. Herudover er det en god måde, at se Bangkok på og der sker hele tiden noget uden for vinduerne.

Dato for oplevelse: juli 2019
Tak, Morten1475
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 15. juli 2019

Tag hellere sky train frem for taxi hvis du er i nærheden. Du kommer hurtigere frem end hvis du tager en taxi. Du skal være forberedt på mange mennesker i myldretiden men der er altid air con på.
Vi benytter altid sky train når vi skal på weekend marked hvor endestationen ligger lige op af markedet

Dato for oplevelse: juli 2019
Tak, EricJ1968
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 9. maj 2019

Vi brugte denne transportform da den var velbeliggende i forhold til vores behov og hotellets beliggenhed

Dato for oplevelse: maj 2019
Tak, Ove M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser