Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Let, køligt og billigt”
Anmeldelse af BTS Skytrain

BTS Skytrain
Book på forhånd
Flere oplysninger
69,69 $*
og derover
Bangkok om natten: Privat mad, drikke og...
nr. 2 af 584 aktiviteter i Bangkok
Udmærkelsescertifikatet
Oplysninger om seværdighed
Anmeldt 13. august 2018 fra mobile enheder

Start med at købe ét Rappid kort pr person og glem alt om mønter. Til cirka en uges forbrug rækker det at fylde ca 300 Bath på kortet pr. pers (40kr). Togene er dejlig kølige og du venter aldrig mere end 5 min. Det går fint at have eksempelvis klapvogn med omend morgen- og eftermiddagstiden nok bør undgås med små børn, men det kan sagtens lade sig gøre.

Dato for oplevelse: august 2018
Tak, EBB608858650
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (44.958)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog
Filtrér

9-13 af 44.968 anmeldelser

Anmeldt 13. august 2018 fra mobile enheder

Iddelt hvis man ikke gider at sidde i kø, med taxi eller tuk tuk. Dejlig bekvemt, og masser af aircondition. Hvis man er 4 eller mere, kan det bedst betale sig at ta en taxi.
Men man kommer hurtigere rundt med BTS.

Dato for oplevelse: august 2018
Tak, 580mortenb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2018 fra mobile enheder

Man trækker billet i automat på stationen, og billetdamen kan veksle til mønter. Desværre meget begrænset rute, men nemt og hurtigt, da man undgår kø på vejene. Meget billigt i forhold til taxa.

Dato for oplevelse: juli 2018
Tak, Charlotte W
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2018 fra mobile enheder

Vi havde 2 overnatninger i Bangkok inden vi skulle videre. Vi købte billet til BTS Skytrain, så vi kunne køre hele dagen frit. Det koster ca. 30 kr. En fin måde at komme hurtigt frem i byen.

Dato for oplevelse: august 2018
Tak, Johnny A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser
Anmeldt 7. august 2018

Sjovt at køre med toget i et mylder af mennesker, men står som sid i en tønde, og fantastisk oplevelse hvordan Thaierne rejser sig op for børn, der kan vi lære noget.

Dato for oplevelse: juli 2018
Tak, nettolak
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på BTS Skytrain, kiggede også på

 

Har du været i BTS Skytrain? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering