Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (9.739)
Filtrer anmeldelser
9.740 resultater
Medlemsvurdering
7.333
1.742
419
155
91
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
7.333
1.742
419
155
91
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 9.740 anmeldelser
Anmeldt 25. november 2017 fra mobile enheder

Fantastisk - helt igennem gennemfør chokolade/kage afternoon Tea arrangement på Shangri-La ved konditor Claus Olsens kyndige ledelse. Bestem et beaøg du ikke vil glemme. Lørdag i Shangri-La’s Chocolate bar

Overnattede: november 2017, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, misspkkkkk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Shangri-La B, Manager hos Shangri-La Hotel Bangkok, svarede på denne anmeldelseSvarede 27. november 2017
Google Oversæt

Dear misspkkkkk
Thank for taking your time to write us this review. We are glad to hear that you had a beautiful time at Shangri-La hotel, Bangkok. It means a lot to us knowing that we have left you a wonderful experience and that you enjoyed our wonderful Afternoon Tea. We highly appreciate your kind recognition on our Executive Pastry Chef Claus Olsen and we will make sure he is informed about your kind words.
We look forward to welcoming you back to our hotel again someday.

Sincerely,
Jan Kaiser
Hotel Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 29. oktober 2017

Vi havde 4 overnatninger og alt er super på dette hotel.
Service, morgenmad, afternoon te/kaffe/kage, aften cocktails og kanapeer var helt i top.
Værelserne med balkon ud til floden giver et dejligt blik på den travle flod uden at man bliver forstyret om natten af larm.
Pool området er også lækkert, da det ligger med udsigt til floden, så man kan følge med og føle man er en del af storbyen, selvom man nyder solen og poolen i "fred og ro".
Vi boede i Krungthep Wing.
Der ligger metrostation lige ved siden af hotellet.
Kan klart anbefales.

Værelsestip: Krungthep wing kan anbefales
  • Overnattede: oktober 2017, rejste med familie
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Peter S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
SLBK_Shangrilabkk, Manager hos Shangri-La Hotel Bangkok, svarede på denne anmeldelseSvarede 31. oktober 2017
Google Oversæt

Dear Peter S,
Thank you for choosing to stay at Shangri-La Hotel, Bangkok. Your reviews and honest feedback are very valuable. We are happy to hear about your overall fantastic stay at our Krungthep Wing and that you enjoyed all the additional exclusive services and benefits provided. Your kind compliments and personal recommendations are highly appreciated. It was all our pleasure having you on a stay here and we wish to welcome you back again soon.

Best regards,
Jan Kaiser
Hotel Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 9. marts 2017 fra mobile enheder

Super service og den bedste beliggenhed ned til floden og lige ved siden af Sky Train. Store, rummelige værelser . Yderst venligt personale.
Prøv deres afternoon tea i lobbyen . En oplevelse man ikke glemmer

Overnattede: marts 2017, rejste som par
Tak, Lisbeth001
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
SLBK_Shangrilabkk, Manager hos Shangri-La Hotel Bangkok, svarede på denne anmeldelseSvarede 16. marts 2017
Google Oversæt

Dear Lisbeth001,

Thank you for trusting your stay with Shangri-La Hotel, Bangkok and thank you for taking your valuable time to write us your remarkable review. It is most pleasing to read that you had an overall blissful stay at our hotel and that you loved our superb service, prime location, friendly yet professional service and scrumptious Afternoon Tea delicacies. I am already eager to welcome you back to Shangri-La Hotel, Bangkok again soon.

Sincerely,
Phillip Couvaras
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 26. marts 2016

Valgte dette hotel grundet beliggenhed ned til floden. Hotellet ligger tæt på Mandarin Orientel, men koster kun det halve.
Receptionspersonalet meget hjælpsomme.
Morgenmadsbuffet i topklasse, som det skal på et 5 stjernet hotel.

Værelsestip: Værelse med balkon, giver super udsigt over floden
  • Overnattede: marts 2016, rejste som par
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Bent A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
General_Manager_SLBK, Manager hos Shangri-La Hotel Bangkok, svarede på denne anmeldelseSvarede 29. marts 2016
Google Oversæt

Dear Bent A,

Thank you for your heartening review.

Your compliment on our staff's impeccable services is appreciated, and I am sure that they will be most thrilled when hearing your kind words. Most of our guests too, love our hotel as we offer a genuine yet prestigious experience at affordable prices. We hope to see you back in Bangkok again before too long.

Sincerely,
Phillip Couvaras
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 21. februar 2016

Vi boede på Deluxe Balcony Room og nød den flotte udsigt til floden, dejlig morgenmad, eftermiddags kaffe ml 14 -16 super lækkert, der mangler lidt frokost muligheder når som vi ankom ca kl 11,30! Der var vagter ( 4 - 6 stk ) ved swimmingpoolen og børnene måtte ikke more sig ? Ikke hoppe i vandet og ej heller grine højt !! Måske der skulles lempes lidt her?? Dog et dejligt sted og vi kommer igen...

Værelsestip: Kan anbefale Deluxe Balcony Room med udsigt til floden, super oplevelse
  • Overnattede: februar 2016, rejste med familie
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, AndersAnd6000
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
General_Manager_SLBK, Manager hos Shangri-La Hotel Bangkok, svarede på denne anmeldelseSvarede 23. februar 2016
Google Oversæt

Dear AndersAnd6000, 

Thank you for your recent stay. 

It is our policy to ensure that all of our guests are safe while staying with us. I am, however, sorry to hear that you found our poolside staff a bit too protective and restricted sometimes however safety is a priority . Your feedback will be shared with our team accordingly. We look forward to welcoming you back to the riverside again soon.

Sincerely, 
Phillip Couvaras 
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser