Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Exceeded expectations”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 10 websites mere!
Sheraton Grande Sukhumvit, A Luxury Collection Hotel
Vurderet som nr. 8 ud af 891 hoteller i Bangkok
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 12. januar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2013, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Derek1971
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GMSGS, General Manager hos Sheraton Grande Sukhumvit, A Luxury Collection Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 22. januar 2013
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (3.769)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2.100-2.104 af 3.769 anmeldelser

Anmeldt 11. januar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2013, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, macn0tts
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GMSGS, General Manager hos Sheraton Grande Sukhumvit, A Luxury Collection Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 22. januar 2013
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 8. januar 2013
Google Oversæt

Overnattede: December 2012, rejste som par
1  Tak, MMCPT
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GMSGS, General Manager hos Sheraton Grande Sukhumvit, A Luxury Collection Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 15. januar 2013
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 7. januar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2012, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Di_India
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GMSGS, General Manager hos Sheraton Grande Sukhumvit, A Luxury Collection Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 15. januar 2013
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 7. januar 2013
Google Oversæt

Overnattede: Januar 2013, rejste som par
Tak, DanNicTan
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GMSGS, General Manager hos Sheraton Grande Sukhumvit, A Luxury Collection Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 14. januar 2013
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Bangkok
Silom
Shangri-La Hotel,Bangkok
Sathorn
Eastin Grand Hotel Sathorn
Vis priser
Vis priser
Vis priser
The Peninsula Bangkok
Nr. 11 af 891 i Bangkok
4.568 anmeldelser
Silom
Mandarin Oriental, Bangkok
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Sheraton Grande Sukhumvit, A Luxury Collection Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Sheraton Grande Sukhumvit, A Luxury Collection Hotel

Adresse: 250, Sukhumvit Road | Khlong Toei, Khlong Toei, Bangkok 10110, Thailand
Beliggenhed: Thailand > Bangkok > Sukhumvit
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis parkering Restaurant Roomservice Spa Suiter Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 5 spahotel i Bangkok
Nr. 7 luksushotel i Bangkok
Nr. 11 familiehotel i Bangkok
Nr. 13 forretningshotel i Bangkok
Nr. 16 romantisk hotel i Bangkok
Prisområde: 1.135 kr.-2.074 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:5 stjerner — Sheraton Grande Sukhumvit, A Luxury Collection Hotel 5*
Antal værelser: 420
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Expedia, Hotels.com, Agoda, TripOnline SA, Booking.com og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Sheraton Grande Sukhumvit, A Luxury Collection Hotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Sheraton Hotel Bangkok
Sheraton Hotel Grande Sukhumvit
Sheraton Bangkok
Bangkok Sheraton

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering