Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (6.320)
Filtrer anmeldelser
6.320 resultater
Medlemsvurdering
3.914
1.894
352
96
64
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
3.914
1.894
352
96
64
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 6.320 anmeldelser
Anmeldt 17. februar 2017

Hotellet ligger centralt, bygget sammen med mbk-centeret og tæt ved skytrain.
Personalet er meget venligt, god service i restauranternes og rene værelser.
Dobbeltsengen var dejlig blød mens den ekstra seng til børnene var meget hård.
Poolen var ok men noget kold.

  • Overnattede: februar 2017, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, Mortil3oghund
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Pathumwan Princ... H, Executive Assistant Manager hos Pathumwan Princess Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 18. februar 2017
Google Oversæt

Dear valued guest,

Thank you for choosing Pathumwan Princess Hotel and taking the time to provide us with your feedback. While it's great that you enjoyed overall experiences with us currently, I am sorry that not all aspects of your stay met your expectations. We appreciate your comments, as we pay close attention to feedback from our guests in order for us to continually improve the services we offer our guests.

Trusting you had a pleasant journey home, we send you our kind regards.

Sincerely yours,

Patcharee P.
Executive Assistant Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 17. januar 2016

Vi overnattede på dette hotel af to omgange i december 2015. Først havde vi værelse på 18. etage og derefter på 16. Begge værelser var flotte. Absolut ikke noget at klage over. Lækker terrasse på 8. etage med solsenge og stor pool.
Vi benyttede flere gange den direkte adgang fra hotellet til MTB centret.
Morgenmaden var der heller ikke noget at sætte en finger på.

  • Overnattede: december 2015, rejste som par
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, 8800Henny
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Pathumwan Princ... H, Executive Assistant Manager hos Pathumwan Princess Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 23. januar 2016
Google Oversæt

Dear valued returning guest,

Thank you for your generous compliments and for choosing to stay with us. It brings me pleasure to know that you thoroughly enjoyed your stay here as we aim to provide our guests with memorable experiences.

We look forward to welcoming you again soon to Pathumwan Princess Hotel in a very near future.

Trusting you had a pleasant journey home, we send you our kind regards.

Sincerely yours,

Patcharee P.
Executive Assistant Manager



Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 15. juli 2015

Fantastisk hotel. Super betjening af alt personalet. Lækkert mad. Vi fik værelse på 25. Etage, super dejlig udsigt. Vi spiste på Loop Italian Restaurant og Bar. Det smagte dejligt dejligt og var en rigtig dejlig oplevelse. Dejligt med den direkte indgang til shoppingcentret mbk, hvor også skytrain holder.. Fint at vi kunne forlænge vvores værelse, så det passede med vores pick-up mod lufthavnen.

Overnattede: juli 2015
Tak, Gitte S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Pathumwan Princ... H, Executive Assistant Manager hos Pathumwan Princess Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 18. juli 2015
Google Oversæt

Dear valued guest,

Thank you for choosing Pathumwan Princess Hotel as your home in Bangkok and for taking the time to share your experience with the TripAdvisor community.

It’s great to hear that you are pleased with the service culture from our staff members during your recent stay. And thrilled to know that you are pleased with our convenient location through MBK, BTS (Sky Train) and well-equipped rooms on 25th floor. We appreciate your valuable feedback and we hope to welcome you back soon for another great experience!

Trusting you had a pleasant journey home, we send you our kind regards.

Sincerely yours,

Patcharee P.
Executive Assistant Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 9. juli 2015

Super dejligt hotel, der ligger i midt af stor by Bangkok. Går afstand til de store shopping centre og sky trian BTS.
Værelset er ren, dejlig senge og dejlig udsigt over byen.
Morgenmad er god.
Svimmingpool med saltvand.
Fantastisk service og fornuftige personaler.

  • Overnattede: juli 2015, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Charinthorn P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
PathumwanPrincess, General Manager hos Pathumwan Princess Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 10. juli 2015
Google Oversæt

Dear valued guest,

Thank you for choosing Pathumwan Princess Hotel as your home in Bangkok and for taking the time to share your experience with the TripAdvisor community.

The team and I are delighted to read you enjoyed your stay at Pathumwan Princess.

I'm looking forward having the pleasure to accommodate you and your family again in 2016 as you promised!

Trusting you had a pleasant journey home, the team and I are sending you our kind regards.

Sincerely yours,

Matthieu Reynaud
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 22. februar 2015

Nu har vi efterhånden prøvet flere forskellige hoteller i Bangkok, og det bedste er dette hotel, som vi fremover ALTID vil vælge. Vi har været her før. Denne gang boede vi på 28.etage i en hotel-suite. Det var en hjørne-suite med fantastisk udsigt over Bangkok.
Hotellet ligger dejligt centralt med direkte adgang til MBK centret. Og tæt på Skytrain, som kan få dig rundt i resten af det centrale Bangkok på en nem måde.
Poolen ligger på 8. Etage. Altid ledige solstole lige meget hvad tid på dagen du kommer. Der er et godt fitness-center, hvor man også kan bade, hvis man skal blive på hotellet lidt efter man er checket ud.
Morgenmaden har stort udvalg. Der kan godt være travlt ved 8-9 tiden.
Superfin service på hotellet.

Overnattede: februar 2015, rejste med familie
2  Tak, Hanne L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser