Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (7.544)
Filtrer anmeldelser
7.544 resultater
Medlemsvurdering
5.399
1.664
339
99
43
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
5.399
1.664
339
99
43
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 7.544 anmeldelser
Anmeldt 1. oktober 2017 fra mobile enheder

Skønt skønt hotel med pragtfuld beliggenhed og serviceminded personale. Desværre oplevede vi denne gang en noget forringet service i morgenmadsrestauranten. Der var ingen gejst og glæde, ingen smil ..... ingen lyst til at involvere sig med gæsterne. Heldigvis gjalt dette INGEN andre steder på hotellet, her var alle glade og gjorde dig umage.
Vi kommer helt sikkert igen og håber så at arbejdsglæden er vendt tilbage i restauranten.

Overnattede: oktober 2017, rejste som par
Tak, Lisbeth F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AnantaraGM, General Manager hos Anantara Riverside Bangkok Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 2. oktober 2017
Google Oversæt

Dear Lisbeth F,

Thank you very much for taking the time to share your feedback with us. We are happy to know that you had a pleasant stay with us. However, we regret to learn about the problem you experienced with the service at breakfast and would like to sincerely apologize for that. Please rest assured that we take this seriously and will look into the matter accordingly.

We hope to have the pleasure of seeing you return to our beautiful resort again soon.

Best regards,
Nikolaus Priesnitz
Area General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 14. august 2017 fra mobile enheder

Rigtig flot og lækkert hotel med super fine værelser og faciliteter generelt. Det er en rigtig god service at der er shuttle både til markedet og stationen, men man skal være obs på at der kan være meget lang ventetid ved Asiatique marked fordi de ikke fylder bådene særlig meget, det er lidt frustrerende at skulle vente op mod en time, stående, når man gerne vil tilbage og i seng.

Overnattede: august 2017, rejste med venner
Tak, Maiken F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AnantaraGM, General Manager hos Anantara Riverside Bangkok Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 16. august 2017
Google Oversæt

Dear Maiken F,

Thank you very much for your feedback. We are pleased to know that our warm service and luxurious facilities added to an enjoyable stay for you at our resort. However, we do apologize for inconvenience you experienced with the shuttle boat service from Asiatique and will look into the matter accordingly. We hope to have the pleasure of welcoming you back soon.

Best regards,
Nikolaus Priesnitz
Area General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 8. juli 2017 fra mobile enheder

Nu har vil så også været der, hotellet er dejligt, men efter min mening ligger det for langt ude, i forhold til byen. Vi har været i Bangkok en del gange efter hånden. Men dette er det der har være længst væk. Prisen er i den dyre ende med det er hvad man kan forvente. Men er det dyrt i forhold til Danmark. Nej. Skal man ikke ind mod byen, er det godt. Men vil man ind hvor alt sker, vil jeg ikke bo der.

Overnattede: juli 2017, rejste som par
Tak, Carsten I
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AnantaraGM, General Manager hos Anantara Riverside Bangkok Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 18. juli 2017
Google Oversæt

Dear Carsten I,

Thank you very much for sharing your feedback. We regret to learn that you find our location too far from the city, even though we do provide complimentary shuttle boat service which gives easy access to the rest of Bangkok by the Skytrain. We do hope that this will not hinder you from staying with us again in the future for a comfortable and luxurious stay.

Best regards,
Nikolaus Priesnitz
Area General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 30. marts 2017

Vi afsluttede vores rejse til Thailand med 3 overnatninger på dette hotel. Vi glædede os da vi havde læst meget godt og vi blev bestemt ikke skuffede tværtimod, det eget fantastisk lækkert hotel. Store lækre værelser, en masse restauranter og en kæmpe lækker pool. Virkelig et skønt sted som kan anbefales.
De har en kæmpe morgenbuffet hvor vi slet ikke nåede at smage det hele fordi der var så meget at vælge imellem. Der er os en båd der sejler hele tiden til den nærmeste sky train station.
Kommer helt sikkert igen

Overnattede: marts 2017
1  Tak, JCDK2015
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AnantaraGM, General Manager hos Anantara Riverside Bangkok Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 31. marts 2017
Google Oversæt

Dear JCDK2015,

Thank you very much for your lovely review. It is our pleasure to know that you enjoyed our beautiful resort with the spacious guest rooms, great dining, luxurious swimming pool, as well as the extensive choices at breakfast. We hope you can visit us again soon so you can sample all of our offerings there and have another pleasant stay.

Best regards,
Nikolaus Priesnitz
Cluster General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 17. februar 2017 fra mobile enheder

Dejligt sted med super god morgenmad, dyrt sted og husk at læse det med småt! Vi skulle være ude kl 18 og ville gerne beholde vores 2 værelser, men vi kunne beholde det ene mod at betale 3500,- bath! Husk det ligger det på den forkerte side af floden.

Overnattede: februar 2017, rejste med familie
Tak, AndersAnd6000
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser