Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (2.690)
Filtrer anmeldelser
2.690 resultater
Medlemsvurdering
1.471
978
186
40
15
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
1.471
978
186
40
15
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 2.690 anmeldelser
Anmeldt d. 7. februar 2016

  • Overnattede: januar 2016, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Park Plaza Hotels
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
ParkPlazaSoi18, General Manager hos Park Plaza Bangkok Soi 18, svarede på denne anmeldelseSvarede 8. februar 2016
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Svaret er repræsentanten for ledelsens subjektive holdning og ikke holdningen hos TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Anmeldt d. 15. oktober 2014

Det er nu 6 gang vi bor på dette hotel. Som vi har valgt pga beliggenhed. lige ved skytrain og underground banen. Værelserne er suveræne gode. Rigtig gode senge og lækkert sengetøj.

Der er absolut ingen støj eller larm på værelset, hvilket gør at vi har valgt dette hotel gang på gang.

Hvis I ikke har tilkøbt morgenmad på hotellet så gør dette. I får ikke bedre morgenmad nogen andre steder i nærheden.

Hotellet har en pool, solsenge på taget som er fremragende.

Personalet er søde og imødekommende. Taler godt engelsk og har været til stor hjælp med mini bus med mere som vi skulle bruge.

Der er mulighed for opbevaring af bagage og omklædning er der på taget ved poolen, hvilket er praktisk med sene flyafgange til Skandinavien.

  • Overnattede: januar 2014, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Sten Hallberg L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Parkplaza B, General Manager hos Park Plaza Bangkok Soi 18, svarede på denne anmeldelseSvarede 17. oktober 2014
Google Oversæt

Dear Sten Hallberg L,

Thank you very much for taking the time to write to us on TripAdvisor!

I appreciate your feedback regarding your stay at the Park Plaza Bangkok Soi 18 (Sukhumvit) and have shared these with my team. It is always a pleasure to receive a positive review, which will serve as an encouragement to all our Associates as we strive to continuously improve the quality of our services.

I thank you again for sharing your experience, and we hope to have the pleasure to welcome you, your family or friend to the Park Plaza Bangkok Soi 18 (Sukhumvit)!

Peter Lucas
General Manager
plucas@parkplaza.com
reservations.bangkoksoi18@parkplaza.com

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 29. juli 2013

Fint sted der ligger rigtigt godt og centralt. Det er ikke den bedste udsigt fra værelserne men det er pænt og nye værelser til en meget billig pris.
Har kommet til Bangkok igennem mange år og det er altid svært at finde et hotel der har luksus til billige penge det får men her - men man skal naturligvis ikke forvente 5-sjernet service.

  • Overnattede: juli 2013, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Travelman230281
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Et TripAdvisor-medlem
Brøndby, Danmark
1313
Anmeldt d. 17. juli 2013

Et mindre meget hyggeligt hotel, med en god service. Morgenmaden var helt speciel og fantastisk lækker med rigtig mange retter. Gode senge super dejligt badeværelse, værelset var ikke så stort men fint nok. Det eneste lille - var at der manglede personale til opfyldningen af morgenbuffet anden morgen, det må de gerne rette op på.

  • Overnattede: maj 2013, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Et TripAdvisor-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Denne anmeldelse er oversat fra Engelsk. Se original
Anmeldt d. 17. august 2011

Jeg elsker dette hotel, boede der to gange i løbet af 10 dage.
Personalet er fremragende ... Nan i baren er fantastisk, så venlig og høflig!
Havde en lækker Pad Thai og drak et par cocktails.
Tagterrassebaren er meget cool, ser utrolig ud om natten omgivet af skyskrabere ... bo her.

1  Tak, danohan1983
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.Oprindeligt indsendt på Engelsk om www.tripadvisor.com. Se original
Se flere anmeldelser