Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (9.665)
Filtrer anmeldelser
9.665 resultater
Medlemsvurdering
6.799
2.330
411
82
43
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
6.799
2.330
411
82
43
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 9.665 anmeldelser
Anmeldt d. 10. juli 2018

Vi har boede på dette hotel 3 gange ialt - 2012 -2018.
Oftest 4 nætter inden vi tog videre på øerne.
Hotellet er særdeles flot og service mindes i vores øjne.
Vi foretrækker hotellet i forholdet til det centrale beliggenhed i Bangkok., samt flotte beliggenhed ved floden.
Vi glæder os hver gang til den overdådige morgenmad :-) - en kæmpe buffet med mad fra alle natialnaliteter - noget vi ikke er vant til i hverdagen.
Personalet er særdeles professionelt og venlige.
Vi vælger altid en suite med udsigt til floden - vi har boede fra 20-32 sal.
Der er særdeles god plads, vi er oftest 4 personer - prisen er rimelig.

Eneste der undrer os er prisen på en forudbestil taxi fra lufthavne til hotellet:
2500 bth hvis du bestiller via hotels hjemmeside, fra lufthavn til hotel er for dyrt - vi bestilt selv stor taxi fra skranken pris kun 600 bth / 45 minutters kørsel.
Returrejsen fra hotel til lufthavnen var ligeledes dyr - 2500 bth med hotellets taxi en alternativ bestil taxi bestilt af hotellet 1500 bth ??? - er også for dyrt.

Vi kan kun anbefale dette hotel.

Dato for ophold: juli 2018
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Peter123452014
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
gmchatrium, General Manager hos Chatrium Hotel Riverside Bangkok, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 12. juli 2018
Google Oversæt

Dear Peter123452014,

Greetings from Chatrium Hotel Riverside Bangkok.

May I offer a heartfelt word of thanks for your kind and detailed review of your Chatrium Hotel Riverside Bangkok experience and it was our absolute pleasure to welcome you again to our hotel.

It is always extremely gratifying when we receive comments such as yours because as a Chatrium Group property our overwhelming intention is that we take care of our respected guests as if they were members of our own families.

If I may politely comment and correct you on the airport transfer service offered by the hotel. Our guests can enjoy the comfort of a BMW limousine airport transfer at 2,100 baht net per way which is in line and in some cases below the tariffs offered by other hotels of our category along the Chao Phraya River.

We hope it will be not too long before we are able to welcome you back at Chatrium Hotel Riverside.

Sincerely,

Patrick Manthe
General Manager
patrick.man@chatrium.com

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 13. maj 2018 fra mobile enheder

Dejligt hotel med meget hjælpsomme og imødekommende personale både i restauranten og i receptionen.
Maden er lækker og især morgenmadsbuffeten er fantastisk veltillavet og frisk.
Vi havde udsigt til den spændende flod.
Shuttlebåden sejler ca hvert kvarter.
Helt sikkert et hotel vi vil anbefale.

Dato for ophold: maj 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, gittegram
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
gmchatrium, General Manager hos Chatrium Hotel Riverside Bangkok, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 14. maj 2018
Google Oversæt

Dear gittegram,

Greetings from Chatrium Hotel Riverside.

Many thanks for sharing your experience with other fellow travelers in this forum and thank you for choosing Chatrium Hotel Riverside as accommodation during your recent visit to the 'City of Angels'. It is great to learn that we were able to positively impress you with our facilities and services.

We hope to be able to create another remarkable experience for you again the next time you are back to stay with us.

Sincerely,

Patrick Manthe
General Manager
patrick.man@chatrium.com

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 26. marts 2018

Lige ved floden og fantastisk udsigt hvis man kommer op i højden. Lækker pool med udsigt og masser af solstole til at hvile de trætte ben efter bytur. Maden var rigtig lækker. Buffeten kan anbefales - så får man smagt det hele. Gratis bådtur hen til rutebådene, så man kan sejle op og ned af floden. Køb hop on - hop off, så er der frit sejllads hele dagen

Dato for ophold: marts 2018
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, CharlotteS3915
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
gmchatrium, General Manager hos Chatrium Hotel Riverside Bangkok, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. marts 2018
Google Oversæt

Dear Charlotte S,

Greetings from Chatrium Hotel Riverside Bangkok.

May I begin by thanking you for taking the time to write a review of your stay with us. Your comments on TripAdvisor are essential in allowing us to serve our valued guests to the very best of our capabilities at all times.

We feel glad to know that you had a pleasant stay with us and that you enjoyed our hospitality.

We hope this is not your last visit to our hotel as it would be our pleasure to welcome you back on your next visit to Bangkok.

Sincerely,

Patrick Manthe
General Manager
patrick.man@chatrium.com

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 13. marts 2018

Boede her et par dage på en længere Thailandstur. Hoteller har super fin service, ganske gode værelser med super udsigt, især hvis du kommer godt op i etagerne. Restauranten gjord det virkelig godt, både aften og morgenmaden var helt i top og det hele var til meget fornuftige penge. Hotellet har egen 'bådebro' hvor du kan blive afhentet til en klongtur hvis du vil på sådan en som jeg også varmt anbefaler, samt en fast rutebåd som du kan tage op eller ned ad foden gratis fra hotellet. Det er også ret kort afstand til Asiateak nightmarkedet som faktisk er et ret fedt marked. ok stort med masser af spændende håndværk og flere restauranter i området også, men vil hellere anbefale at spise på hotellet, det er meget højere niveau til samme penge. også en lækker og stor poole er der. Vi kommer gerne igen.

Værelsestip: Få værelser så højt som muligt med river view.
Dato for ophold: februar 2018
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Tixrix
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
gmchatrium, General Manager hos Chatrium Hotel Riverside Bangkok, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 15. marts 2018
Google Oversæt

Dear Tixrix,

Greetings from Chatrium Hotel Riverside Bangkok.

Many thanks for for having taken your valuable time to compose a review of our hotel on TripAdvisor and for sharing your feedback with us. It is a great pleasure to know that overall you had a pleasant and satisfying experience at our hotel.

On behalf of the Chatrium Hotel Riverside Bangkok team, may I end by saying that we hope on your next visit to Thailand we might enjoy the pleasure of your company once more.

Sincerely,

Patrick Manthe
General Manager
patrick.man@chatrium.com

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 28. februar 2018

Hotellet ligger godt ved floden, det har pool ud mod flodområdet, ganske god morgenmadsrestaurent, men alt for overfyldt.
Der bygges på nabogrunden, som giver en del støj, hvilket bl.a. gør af brug af terasse er ikke muligt.
Det værelse vi fik tildelt var værelse 1903, som kunne trænge til en opdatring. Værelset var rent og pænt.

Værelsestip: Køb et værelse med direkte flodudsigt.
Dato for ophold: februar 2018
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, Dan L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
gmchatrium, General Manager hos Chatrium Hotel Riverside Bangkok, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. marts 2018
Google Oversæt

Dear Dan L,

Greetings from Chatrium Hotel Riverside Bangkok.

I would like to begin by thanking you for taking the time to write about your time with us on Trip Advisor. Nowadays Trip Advisor has become an essential mouthpiece for today’s traveler and we read every review to ascertain exactly what our guests think about their stay and ways in which we can make their stay that little bit better. I was pleased to learn that you enjoyed your overall experience at our hotel.

With Bangkok undergoing a rapid and unprecedented period of the construction of new hotels, malls and condominiums etc. regrettably most areas of the city center are experiencing some form of noise at certain times and I am extremely sorry for the disturbance you encountered.

If there were any other aspect of your stay that caused you to award us an “average” score I would deeply appreciate your comments at the below email to allow us to address any other issues you may have experienced.

Sincerely,

Patrick Manthe
General Manager
patrick.man@chatrium.com

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser