Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“hôtel sympa et bien situé.”
Anmeldelse af Hotel St Pierre

Vi kan ikke finde priser for dette hotel
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette hotel, men vi kan søge efter andre muligheder i Antananarivo
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Hotel St Pierre
Vurderet som nr. 34 ud af 59 hoteller i Antananarivo
Anmeldt 16. februar 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2016, rejste alene
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Jack B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (8)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

4-8 af 8 anmeldelser

Anmeldt 28. oktober 2013
Google Oversæt

Værelsestip: Si vous aimez l'animation : chambre sur rue. Sinon : chambre sur cour (vous ne vous rendrez mêm...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Februar 2013, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Gilles C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. oktober 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, souimanga24
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. december 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Februar 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, madagascar74
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. december 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2011, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
11  Tak, diteq
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Antananarivo
0 km væk
Ibis & Spa Antananarivo Ankorondrano
0 km væk
La Residence
La Residence
Nr. 52 af 59 i Antananarivo
29 anmeldelser
0 km væk
L’Hotel Colbert Spa & Casino
L’Hotel Colbert Spa & Casino
Nr. 17 af 59 i Antananarivo
258 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0 km væk
Central Hotel Tana
Central Hotel Tana
Nr. 29 af 59 i Antananarivo
73 anmeldelser
0 km væk
Hotel Carlton Antananarivo Madagascar
0 km væk
Le Relais des Plateaux
Le Relais des Plateaux
Nr. 2 af 59 i Antananarivo
395 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hotel St Pierre? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hotel St Pierre

Adresse: Avenue Rabezavana | Analakely, Antananarivo 101, Madagaskar
Beliggenhed: Madagaskar > Antananarivo Province > Antananarivo
Faciliteter:
Drikkevaresortiment Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant Roomservice Lufthavnstransport
Hotelstil:
Vurderet som nr. 34 ud af 59 hoteller i Antananarivo
Prisområde: 134 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 15

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering