Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lancer's Inn
Vores onlinerejsepartnere oplyser ikke priser for dette indkvarteringssted, men vi kan søge efter andre muligheder i Maseru
Se ledige hoteller
Hoteller i nærheden
Khali Hotel(Maseru)
Se hotel
  • Restaurant
  • Bar/lounge
Se hotel
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Se hotel
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Se hotel
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Se hotel
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Se hotel
  • Gratis parkering
  • Restaurant
Blue Mountain Inn(Teyateyaneng)
Se hotel
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Anmeldelser (91)
Filtrer anmeldelser
91 resultater
Medlemsvurdering
19
46
21
5
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
19
46
21
5
0
Filtre
Opdaterer listen...
77-82 af 91 anmeldelser
Anmeldt for 4. april 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: april 2012, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 29. marts 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Never choose the round chalet if you have a kind of allergy
  • Overnattede: marts 2012, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 10. marts 2012
Google Oversæt

Værelsestip: I personally love the rondavels - but I here that there are many other good rooms (flats and chalets), as long as one is not next to the parking lot with its noise.
  • Overnattede: marts 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 30. november 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: oktober 2011
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 5. november 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: oktober 2011, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser