Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Great relaxing weekend”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 5 websites mere!
Riad La Terrasse des Oliviers
Vurderet som nr. 57 ud af 500 hoteller i Marrakech
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 30. juli 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Suites are really large. I would recommend the 1st floor as the risk of the rooms on the ground floo...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juli 2012, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, CeciliaGVA
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (252)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

120-124 af 252 anmeldelser

Anmeldt 23. juli 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, LC8519
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2012
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Russell S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Ruby B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. april 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Ground floor very close to the office/kitchen but on the plus side, adjacent to the splash pool; fir...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: April 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Penelope50
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Marrakech
0,3 km væk
Riad Dar Dialkoum
Riad Dar Dialkoum
Nr. 11 af 500 i Marrakech
1.051 anmeldelser
0,3 km væk
Riad Sapphire and Spa
Riad Sapphire and Spa
Nr. 70 af 500 i Marrakech
259 anmeldelser
0,3 km væk
Riad Adika
Riad Adika
Nr. 41 af 500 i Marrakech
280 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0,6 km væk
Riad Les Trois Palmiers El Bacha
0,1 km væk
Riad Les Trois Mages
Riad Les Trois Mages
Nr. 8 af 500 i Marrakech
648 anmeldelser
2,6 km væk
Riad les Orangers d'Alilia Marrakech
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Riad La Terrasse des Oliviers? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Riad La Terrasse des Oliviers

Adresse: 79, Derb Derdouba | Bab Doukkala - Médina, Marrakech 40030, Marokko
Telefonnummer:
Beliggenhed: Marokko > Marrakech-Tensift-El Haouz Region > Marrakech
Faciliteter:
Bar/lounge Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant Roomservice Suiter Swimmingpool
Hotelstil:
Nr. 38 luksushotel i Marrakech
Nr. 45 familiehotel i Marrakech
Nr. 48 romantisk hotel i Marrakech
Prisområde: 455 kr.-709 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — Riad La Terrasse des Oliviers 4*
Antal værelser: 6
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Expedia, Booking.com, Agoda og TripOnline SA, så du med ro i sindet kan reservere på Riad La Terrasse des Oliviers. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Riad La Terrasse Des Oliviers Hotel Marrakech

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering