Vi er lige vendt hjem fra en dejlig og veltilrettelagt 3 ugers rundrejse i Marokko arrangeret gennem Kipling Travel og Toubkal Guide. En særlig tak til vor chauffør Jamal, der var vor tro følgesvend på hele rejsen.
Min hustru og jeg var på en fantastisk 14 dags rundtur i Marokko til kongebyerne samt i Sahara og i Atlasbjergene. Vores guide og chauffør Abdul var yderst vidende og omsorgsfuld og var i allerhøjeste grad med til at gøre denne tur fantastisk for os. Sikker, rolig og kompetent chauffør og som guide var Abdul både humoristisk og velorienteret om utrolig mange forhold i Marokko (historie, samfundsforhold og natur). Da min hustru kom ud for en alvorlig faldulykke på turen var Abdul fantastisk at have ved vores side. Han tog ansvar og hjalp os gennem et marokkansk hospitalsvæsen (en oplevelse i sig selv) på en meget tillidsfuld og sikker måde.
Abdul tog os desuden på picnic i Atlasbjergene med kylling-tagine og det hele. Skøn oplevelse og i stor kontrast til de heftige medinaer i byerne.
Tusinde tak for en skøn ferieoplevelse Abdul.
Mange hilsner Jan og Eva
Virkelig godt planlagt. Blev hentet kl 8 i marrakech uden problemer. Venlig og dygtig guide, der kendte området godt, og kunne omlægge ruten, da vejret blev dårligt. Niveauet på ruten blev tilpasset os, så vi blev udfordret, men under trygge rammer. God mad og sødt personale. Fine overnatningsforhold. Hvis vi kommer til Marokko igen, skal vi klart på tur med Toubkal guide igen. Kan varmt anbefales.
Thank you, we are happy to hear that you enjoyed your trek with us!
Gennem Ruby rejser havde vi bestilt 6 dage i Atlas bjergene. Og de sendte os videre til Toubkal Guide, da vil gerne ville have lokale guider og en længere tur, end de selv havde på programmet.
Fantastisk vandring, og ikke mindst topbestigning på Toubkal om natten, så vi var der 5 min. før solopgang. Overnatning på lækkert hotel i Imlil - og virkelig god service.
Bedste guide v. Hamid, som kunne fortælle alt om livet i Marokko. Og så fik vi virkelig god og meget varieret mad hele turen igennem af Hassan! Kan absolut anbefale Toubkal Guide 100 %.
Ann & Lars
Thank you for your wonderful feedback, we much appreciate it!
Er netop vendt hjem fra den mest fantastiske vandretur i atlasbjergene med Toubkal guide, booket gennem kipling.
Vi vandrede 6 dage i bjergene, og sluttede af med toubkal. Hele turen forløb yderst professionelt. Og der var bare styr på det.
Vi havde det mest fantastiske hold bestående af guide: Hamid “ibri”
Cook: Lahssan “mimon”
Og Ibrahim “watan”
Som gjorde en fantastisk indsats for at vi havde det godt. Og det havde vi bestemt i deres selskab.
Tak til Hamid for at åbne sit hjem til te hygge og røverhistorier.
Schön zu hören, dass Sie Ihre Wanderung mit uns im Atlasgebirge genossen haben!
Jeg har, via Kipling Travel, deltaget på en gruppe-bestigning af Toubkal.
Tre dage, hvor vi var omgivet af dygtige, venlige guides og andet personale fra Toubkal Guide Day Tours.
En kæmpe succes og en oplevelse, som jeg altid vil huske.
1000 tak for at gøre turen så god!