Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“comme à la maison”
Anmeldelse af Riad Minorisa

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 3 websites mere!
Riad Minorisa
Vurderet som nr. 480 ud af 1.172 B&B'er/kroer i Marrakech
Anmeldt 3. januar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Dilucci
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (114)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

95-99 af 114 anmeldelser

Anmeldt 14. november 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2012
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, mary20883
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Eva O
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, manovella_12
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Amaya B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Marrakech
1,5 km væk
La Mamounia Marrakech
La Mamounia Marrakech
Nr. 77 af 500 i Marrakech
2.112 anmeldelser
2,9 km væk
Four Seasons Resort Marrakech
0,6 km væk
Riad Karmela
Riad Karmela
Nr. 41 af 500 i Marrakech
1.314 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
6,3 km væk
Pullman Marrakech Palmeraie Resort and Spa
9,2 km væk
Iberostar Club Palmeraie Marrakech
0,6 km væk
Riad El Sagaya
Riad El Sagaya
Nr. 270 af 500 i Marrakech
191 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Riad Minorisa? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Riad Minorisa

Adresse: 25, Derb Assebane Riad Laarousse Marrakech | 25, Derb Assebane Riad Laarousse Marrakech, Marrakech 40000, Marokko
Beliggenhed: Marokko > Marrakech-Tensift-El Haouz Region > Marrakech
Faciliteter:
Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Tekøkken Restaurant Roomservice Bustransport Suiter Lufthavnstransport
Hotelstil:
Vurderet som nr. 480 ud af 1.172 B&B'er / kroer i Marrakech
Prisområde: 231 kr.-491 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Riad Minorisa 3*
Antal værelser: 6
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med TripOnline SA og Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Riad Minorisa. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering