Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 10.00 - 17.00
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
En fin oplevelse

Dette museum har i årevis stået meget højt på min liste over steder jeg bare MÅTTE opleve, så dér... læs mere

Anmeldt d. 18. juli 2021
Venture06596225042
,
Nykøbing Falster, Danmark
fra mobile enheder
Flot kunstmuseum

Skagen museum er et must at besøge hvis man er i Skagen og bare har en lille interesse for... læs mere

Anmeldt d. 13. juli 2021
ThomasN1229
,
Ebberup, Danmark
fra mobile enheder
Læs alle 705 anmeldelser
  
Anmeldelser (705)
Filtrer anmeldelser
705 resultater
Medlemsvurdering
403
225
51
17
9
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
403
225
51
17
9
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 705 anmeldelser
Anmeldt d. 18. juli 2021 fra mobile enheder

Dette museum har i årevis stået meget højt på min liste over steder jeg bare MÅTTE opleve, så dér tog min familie lidt én for holdet. Det viste sig dog, at vi alle fik noget ud af det. De har i øjeblikket en særudstilling om syge børn, og den var ret hård rent følelsesmæssigt, men også spændende og meget aktuel. Der er et rum med en tidslinje, og det var spændende for børnene at se, fx hvornår telefonen blev opfundet m.m.
Det var rigtig fint at se de kendte og mindre kendte malerier af skagensmalerne og læse historier om dem.
Museet var mindre end forventet, og vi var der måske 1 1/2 - 2 timer.

Dato for oplevelse: juni 2021
Tak, Venture06596225042
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 13. juli 2021 fra mobile enheder

Skagen museum er et must at besøge hvis man er i Skagen og bare har en lille interesse for Skagensmalerne. Museet var meget velbesøgt så der var kø for at komme ind men det var ventetiden værd.

Dato for oplevelse: juli 2021
Tak, ThomasN1229
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 10. juli 2021

Glædeligt gensyn med den klassiske udstilling. Det var virkelig nødvendigt efter at have set den nedtrykkende maleriudstilling om syge børn.

Dato for oplevelse: juli 2021
Tak, FrkTrippeby
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 1. juli 2021 fra mobile enheder

Går du op i Skagen malerne, er dette museum noget nær det ypperste. En super smuk samling af alle Krøyers, Ancher&Ancher's, Drachmanns smukkeste malerier. Man kan snildt få et par timer til at gå, hvis man aldrig har besøgt museet før. Derud over er det jo et spændende faktum at museet er etableret af selv samme Skagen malere, og i bygninger/haver som de selv ejede og opholdt sig i. Man mærker historiens vingesus omkring sig..

Dato for oplevelse: juli 2021
1  Tak, veronse1
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 1. juni 2021

Skagens Museum rummer mange klassiske malerier fra skagensmalerne. Man kan få en kombi-billet, som også dækker Anchers Hus (skråt over for museet) og Drachmanns Hus (1,5 km. væk)

Dato for oplevelse: maj 2021
1  Tak, Anders K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser