Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 09.00 - 18.00
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Tilbage til fortiden

En dejlig særudstilling med Anne Ancher’s værker sammenholdt med de øvrige fantastiske... læs mere

Anmeldt i går
JanBaerenth
,
Aalborg, Danmark
fra mobile enheder
Skulle se udstillingen....

Vi havde besluttet at denne udstilling skulle vi se. Anna Ancher som første afdeling var lidt... læs mere

Anmeldt i går
Scanshow
,
København, Danmark
Læs alle 678 anmeldelser
  
Anmeldelser (678)
Filtrer anmeldelser
678 resultater
Medlemsvurdering
390
214
49
17
8
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
390
214
49
17
8
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
10-15 af 678 anmeldelser
Anmeldt for 4 uger siden fra mobile enheder

Skagens museum var fantastisk som altid. Jeg nyder at komme der. Smukke malerier og mange fra hverdagen i Skagen for over 100 år siden. Bestemt et besøg værd.

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, torbent727
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 2. juli 2020

Et must når man besøger Skagen. Her finder du alle skagensmalernes værker. Og der er mange særudstillinger

Dato for oplevelse: juni 2020
Tak, Claus A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 2. juli 2020

Rigtig spændende oplevelse, hvor man kan Se virkelig mange mesterværker af Skagensmalerne. Kan helt klart anbefales, selv man ikke normalt har den helt store interesse for kunst.

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, MortenJ839
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 30. juni 2020 fra mobile enheder

Jeg havde opdaget af Anna Ancher udstillingen var SMK var flyttet til Skagen (havde ikke nået den i KBH)- det var en både flot og spændende udstilling. Det er kun rimeligt at hun de senere år har fået mere positiv omtale.
Vi have købt en kombi-billet der også dækkede Anchers Hus. Altid en god oplevelse, det er en styrtende masse møbler familien har fået stuvet ind i huset, men altid sjovt at besøge, kan også anbefales...

Dato for oplevelse: juni 2020
Tak, Birgitte1804
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 30. juni 2020

Dette museum forstår at give lige netop den tilpas store mængde informationer, man har brug. Til en del af de store malerier får en kyndig og forståelig indføring i, hvordan man skal opleve værket.

Dato for oplevelse: juni 2020
Tak, ovesteens2017
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser